::ZEBRA:: STRĪPAS GLĀBS PASAULI
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, January 23rd, 2004

    Time Event
    4:44p
    Vajadzība
    Vai man darīt kaut ko tikai tāpēc, ka ilgu laiku to gribēju, tam gatavojos un man ir pienākusi izdevība? Un tāpēc, ka man to arī atļauj? Vai neiet uz to pasākumu, ja vienkārši šobrīd negribās, bet nav mežonīgu pret agumentu - viekārši šobrīd tas nav tas, ko es vēlētos darīt? Un otras iespējas man nebūs - palaidīšu garām. Bet iet principā..arī stulbi. Varbūt pirmo reizi dzīvē nedarīšu principā. Jā, ir nedaudz bailes, ka nožēlošu pēc tam. Īpaši, ja būs bijis jautri. Bet jāizmēģina, kā ir, kad rīkojas impulsīvi. Kad nedara tikai tāpēc, ka vajadzētu darīt.
    7:46p
    Nesoli geimu, ja ceri spēlēt šlemu!
    Vismaz pagaidaam es nenozheeloju neaizieshanu un to tusu: me vienk. reaals vakars pie kompja panesies. Patiesiibaa jau arii gribeeju shovakar tikai majas atpuusties,mierigaa garaa paeest (ilgstoshajaa laikaa), pamekleet un pastudeet mobilos telefonus ieksh dual un doska, padomaat par savaam izredzeem uz kaadu no tiem. Protams, ielogojos bridgebase, bet speeleet nesaaku. Pa-msn-sojos ar Igauni, domaaju piedaavaat uzspeleet kopaa, bet, pa to laiku, paraadaas bridgebase mana skolotaaja Ildze un jautaa, vai neveelos speelee, ko es, protams, gribu, jo vinja ne tikai ir skolotaaja tajaa labaakajaa noziimee, bet pilniibaa arii paziist manu speeles stilu, panjeemienus un zin probleemas. Un pamaaciities no vinjas ir iespeeja, ko negribu laist garaam. Faktiski vakars izveertaas nenormaali reeciigs
    un reaals, gan no speeleeshanas, gan speeleetaaju un komentaaru puses. Nepagaaja ilgs briidis, kad oponentu poziicijaa apseedaas mans Igaunis (taalaak tekstaa mell). Sanaaca pat reaalais lv-est machinjsh ;) Sabraucos ar Igauni, he he. KVisu laiku nagi niezeeja pateikt, ka kaa oponents vinjsh ir daudz labaaks kaa partneris ;) jo vinja agresivais un apsoluuti nepaardomaatais speeles stils ir vairaak izdeviigs pretiniekiem, nevis vinjam pasham. Dazhi izraavumi no speeles laika chata:

    ildze: nu tad pie galda ildze
    ildze: hi
    rotax: hi
    ilzhuu: hi all
    ildze: we play precision ops
    erkcan1: hi
    erkcan1: glp
    rotax: tx
    ilzhuu: glp
    rotax: )
    ~~~~~~
    ildze: with so good hand you should bid 2NT or ops suit
    ildze: 1h does not promise too much - like no more 8 point
    oras00: sorry mell,have to go
    ilzhuu: i thought u have 4H p
    mell123: dont think too much wen you play bridge
    ilzhuu: like u?
    mell123: ok see you later oras
    mell123: yes
    ~~~~~~
    ildze: aha un pirms tam bija viens turks..
    Janis-B: :)
    ilzhuu: bija
    ~~~~~~
    mell123: th alla have to work
    ildze: you almoust made it mell
    mell123: yes
    mell123: :)
    ilzhuu: bye mell
    mell123: but I start to think and screw all
    mell123: bye
    ~~~~~~

    ak jaa, es, protams, esmu ilzhuu. publiceeju tikai dalju, jo pa visu bija daudz speeles analiizes; bet, ja tev taapat liekas, ka tur ir sarakstiiti slima sunja murgi, tad taa droshi vien arii ir! ;))

    Ir vispaar reaali dabuut telefonu ar radio, infrasarkano staru sasaisti, diktafonu zem 100ls? ar atsevishkjaam shiim detaljaam ir, bet kopaa? vispaar taadu neredzu. nu jaa, buutu labi aiztaisaamais ;) eh, sieviete! :)

    Current Mood: happy
    Current Music: Dave Matthews Band "When the world ends"

    << Previous Day 2004/01/23
    [Calendar]
    Next Day >>

zebra's homepage   About Sviesta Ciba