::ZEBRA:: STRĪPAS GLĀBS PASAULI
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, January 12th, 2004

    Time Event
    5:31p
    Satuntuljojos uz izgaaju pie aarsta. Pirmais parsteigums - laukaa nemaz nebija tik augsts, ka man aadu svilinaatu nost. Taa biju izteelpjusies peec 3 dienu tupeeshanas dziivoklii. Taa kaa aarsts man parakstiija veel diezgan ilgu maajaas seedeeshanu, apmetu liikumu, aizgaaju uz biblioteeku un apgaadaajos ar labu literaturu. Maikls Kraitons "Laika robezha". Kameec citiem maniem daargiem kl.biedriem buutu jaalasa Zaljaa zeme, es varu pakaifot ar 500 lpp. man daudz incantaakas literatuuras. Pati jau vien esmu sapelniijusi, jo ZZ jau vasaraa izlasiiju. Meenesi.
    Taa nu ados, tamboreejos, domrakstus rakstos, maaju kaartoju, kompi chakareeju un nemaz nejuutos dikti atpuuutoshamies. Gribu speeleet bridzhu.
    7:27p
    Izlasiiju to jauko graamatinju par vardarbiigaam attieciibaam. Pozitiivais - nopietni sev taadas nesaskatu bijushas. Toties visreeciigaak man palikaas, izlasot ieteikumu maaminjaam: Uzaicinaat savu meitu un vinjas pashreizeejo draugu uz savas viesistabas diivaaninja un izstaatsiit vinjiem visu par seksu; atrunaat visu, ko vinja no abiem jaunieshiem sagaida shajaa jomaa, ko tieshi vinja uzskata par seksu (tjip atrunaa detaljaas kas skaitaas un kas nee) utt. Man reeka paraava iedomaajoties savu maaminju un me shajaa situaacijaa. Pavisam kruta padomaajot, ka vinja tachu dziivee NEKAD nav redzeejusi NEVIENU manu boifrendu vai jebkuru neilgstosho shiis vietas izpildiitaaju. :)
    7:49p
    Turpinot mani iemaitaato domaashanu. Bet tikai pasakiet, ka nav aktuaali!


    Poll #1445
    Open to: All, results viewable to: All

    Cik gados tu pirmo reizi skūpstijies? (beernudaarzaa neskaitaas)

    View Answers

    11
    0 (0.0%)

    12
    1 (8.3%)

    13
    2 (16.7%)

    14
    3 (25.0%)

    15
    2 (16.7%)

    16
    1 (8.3%)

    17
    1 (8.3%)

    18
    0 (0.0%)

    vēlāk
    0 (0.0%)

    vēl gaidu īsto
    2 (16.7%)



    Current Music: Don Davis "Matrix Reloaded Suite"

    << Previous Day 2004/01/12
    [Calendar]
    Next Day >>

zebra's homepage   About Sviesta Ciba