::ZEBRA:: STRĪPAS GLĀBS PASAULI
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Sunday, December 21st, 2003

    Time Event
    5:54p
    Vakarvakara jaukais Betas/Alfas Ziemassveetku pasaakums. Tapu apskurbusi. Nu ljoti jauks iznaaca, arii bez alkahola un citiem stimulatoriem. Speeleejaam speeles, dziedzaajaam, eedaam, runaajaamies, klausiijaamies muuziku, dejojaam, raxtiijaam labus vaardus un smeejaamies..daudz smeejaamies. Es tachu jau zinaaju, ka taa var. tikai biju nedaudz aizmirsusi. Atveertiiba, cilveeku siltums, smarzhiigas sveciites, nedaudz iereibushi, bet laadziigi un nokauneejushies cilveecinji, galvu reibinoshas dejas, kaarteejaa valsha maaciishanaas.:) Izdejojos gan ar 2metriigajiem, gan 1,5 metriigajiem un ar visiem labi - kaads mani "izstiepa" TAADAAS viraazhaas pa visu zaali, ka vieniigais, ko atminos, bija vinja teiktais: "Nebaidies, es tevi notureeshu!" Citam es paskatiijos aciis un uzrakstiiju uz muguras (kur bija piesprausta lapa) to, cik superiigs un miiljsh cilveeks man vinjsh ir. Taapat. Aiz siltuma. Nezinu, peedeejaa laikaa es tik briivi un atklaati speeju pateikt cilveekam visu to labo, ko es par vinju domaaju. Nebaidoties no zemtextiem, jo taadu nav. Sarunaaju arii sev riitam bridzha partneri, superkruto Ciimuru no 1. gjimnaazijas. Vismaz jautri buus..:) Vispaar ar 1. gjimeni gauzhaam labi sapratos. NEtipiski. Taadas atvadas, taadi apskaavieni! Un nebaidiijos skatiities aciis cilveekiem, no kuriem it kaa neapzinaatis izvairos, jo man liekas, ka vinji nav maneejie un meegjina man kaadreiz braukt virsuu. Es paarvareeju to sevii, ne jau vinjos. Ar smaidu, tieshumu un atklaatiibu..man priex par sevi.
    Love u all.


    Un jaa - kursh grib pievienoties uz pirti kau kur Gailjezeraa 26. vai 30. decembrii daudz maz vidusskolas meitenju kompaanijaa ( pirts ap 2 LS), tas dara to zinaamu!:)

    Current Music: Ronan Keating "Turn It On"
    7:23p
    NU jaa. pilnam emociju gammas iespaidam vakar neiztiku arii bez skumjaam un sirdsduurieniem. Tas betas tusinjsh notikaas ieksh O.Kalpaka tautas dailjamatu pamatskolas. Tajaa laikaa, kad Vinjsh tur veel maacijaas, es nebiju speejiiga atcereeties tik janciigu skolas nosaukumu un taapeec to nekad nezinaaju. Kaa gan var iet kopaa Kalpaks un dailjamati!? Skola interesanata, arhitektoniski nestandartizeeta, pildiita ar kompoziicijaam, ziida apgleznotiem aiskariem, gleznaam. Greznojot zaali, kurinot sveciites pie logiem, seezhot uz palodzeeem pa laikam izteelojos, ka Vinjsh sheit ir seedeejis un dziivojies. Ka sheit vinjsh ir tuseejis ar saviem kl.biedriem, par kuriem man tik daudz staastiija. Esjot pa 2. staava koridoru lasu zinjojumu deelju virsrakstus. "Beernu tiesiibu aizsardziiba"...un es instinktiivi skalji ievilku elpu..Atausa. Nu ja. Vinjsh tachu ar to visu skolas deelj njeemaas - braukaaja pa savaam konferenceem un taisiija darbus. Beernu tiesiibu aizsardziiba..ha, man smiinu pavelk. Savas beerniibas takas. Elpa uz mana pakausha.

    << Previous Day 2003/12/21
    [Calendar]
    Next Day >>

zebra's homepage   About Sviesta Ciba