::ZEBRA:: STRĪPAS GLĀBS PASAULI
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, September 24th, 2003

    Time Event
    4:39p
    Juutos aktiivi sportiska peedeejaas dienaas peec Siguldas - uzdziitais adrenaliins joprojaam liek kusteeties, kaut ko trakot un laimiigaa kaartaa veseliiba arii ljauj. Ta nu es shodien atkal biju uz baseinu. Es un uudens. Zils un dziljsh. Nereiksim, ka viegli ir piespiesties un ielikties tajaa aukstumaa, bet man laikam biku ruudiijums no vasaras ezeriem shogad. Nepiecieshamiiba kusteeties. Nepaartraukta - savaak nogrimsi vai nosalsi. Nekaadas afeeras, nekaadas kraapshanas. Pashmotivaacija. 100 metri basenaa nokausee tikpat cik 1000 m ar velosipeedu. Ja ne vairaak.. Baseinaa neesmu speejiiga padomaat ne par kaadaam matemaatikaam vai fizikaam. Un tieshi tas ir tas, ko man vajag. Pilniibaa atsleegties no stresiem. Un laukaa jau iznaaku un uz pasauli skatos kaa pavisam cits - nosveertaaks - cilveexs. Un probleemas arii labaak risinaas. Taa nu savaas tapachkaas un vecajaas biksees slaaju tos paar100 metrus uz maajaam. Gaiss dzidrs un dzestrs. zils lakatinjsh paarsiets paar sabuzhinaatajiem slapjajiem matiem. Dziivoklii ienaakot, mani apnjem siltums un dzudz saules gaismas, kas peecpusdienaas valda manaa maajaa. Esmu laimiigi nogurusi.

    Current Mood: active
    Current Music: "Actors" MLTR
    5:15p
    Yess!!
    Nu beidzot beidzot Knagjis ir iemugljijis arii manas bildes no nometnes "Alfa". Atrodamas sheit. Skatiit pie 2003. gada un folderiitii Ilzes bildes...
    8:21p
    Ciest nevaru biznesa ekonomiskos pamatus. Nesaprotu kaa pamatenee veel pat gribeeju maaciities ekonomiku un tikai savas raconaalaas domaashanas deelj - Latvijaa ekonomistu ir 4X vairaak kaa pashas ekonomikas - no shiis idejas atteicos. Uz riitinju jaaucep bija argumenteetaa eseja, kuraa paarliecinu kaut kaadu Aivaru, ka vinjam jainvestee savas razhoshanas attiistiibaa manaa pagastaa. 2 stundas nokjeepaajos, sanaaca taac darbinjsh, ka pashai lasot reeka naak par to sviesu, kaadaa jaaizsakaas "ekonomiski".

    Argumentētā eseja )

    << Previous Day 2003/09/24
    [Calendar]
    Next Day >>

zebra's homepage   About Sviesta Ciba