::ZEBRA:: STRĪPAS GLĀBS PASAULI
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Sunday, June 22nd, 2003

    Time Event
    11:08a
    Man nav balss. Kaklu mezhoniigi dedzina. Vakar Ogres estraadee lielajaa meegjinaajumaa un koncertaa izbljaavu visu savu balseni. 2 x Dziesmu sveetku nosleeguma koncerta repertuaars...
    Un vispaar palika skumji. BIju paredzeejusi, ka pa briivo laiku muusu tenori un basi apkodiisies, bet neredzeeju nevienu iedzeerusho pat. Un pat likaas, ka koristi tur bija pati kulturaalaakaa sabiedriiba. Skatiitaaji (kas bija 3 x mazaak par dziedaataajiem, neskatoties uz to, ka koncerts bija bez maxas un uz nosleeguma konci cilveeki peerk biljetes par 20 ls) koncerta laikaa staigaaja apkaart, bljaustiijaas, braukaaja ar velodipeediem starp koristiem un dirigjentu. Vietaa, kur bija jaabuut dziesmas visizteiksmiigaakajai klusuma pauzei, vareeja dzirdeet treknus smieklus no tiem chaljiem, kas manaami iereibushi staastiija viens otram jokus un tureejaas pie shashljiku cepamaas buudinjas.... nozheelojami kopumaa.
    A vispaar man pasaakums patika. Briivajaa laikaa 3 Ilzes un Jurgjis speeleejaam durakus vai citaa sastaavaa - zoliiti. Tjipa speeleejaam, jo es neiebraucu notiekumos..:)
    Meerkjtieciigi aizvilku savu kampaaniju uz otru Ogres galu uz Policijas akadeemijas eestuuzi..kursh tikpat labs, cik bija saglabaajies atminjaas. Taa muusu chalojoshais meitenju barinjsh uz minuuteem 10 pilniibaa apklusa un iegrmdeejaas savos karsti kuuposhajos pusdienu shkjiivjos un pietureeja savus sasalushos pirkstinjus pie slaidaam teejas kruuzeem. INstinktiivi raudzijos apkaart, vai nemana nevienu Dzintaru Kalninju..:)
    Pasaakums baigi o.k. Sapratu shiis lielaas sabiedriibas degradeetiibu un konstateeju, ka baigi labi varu sadziivot un liideroties savaa mazajaa kora sabiedriibaa. Prieks pashai par sevi. Prieks dziedaat. Prieks buut.

    Current Mood: pacilaata
    Current Music: "Manu jaunu dienu zeme" Rainis&co
    11:26a
    Hmm. Dabuushu iet uz AVG 12. klases izlaidumu shodien 15.00 Kongresu namaa. Dabuu jaunus draugus - dabuu pienaakumus. Viena meitene paluudza, lai vinjas vietaa aizeju ko-tur-nebuut padariit. Vakar laikam par skalju izrunaajos, ka gribeetu uz izlaidumu...un taa mani shoriit 9.00 pamodinaaja telefona zvans...guleet!..bet nu labi. jaaiet vien buus.
    9:11p
    Biju uzlaidumaa. Neviens, kaa parasts, nemaaceeja apskaidrot manus sabiedriskos pienaakumus. Es staaveeju pie lielaas zaales durviim un laipni staastiiju cilveekiem, ka zaale ir pilna un vinji var ienjemt vietas balkonaa. Kad pie apvaarshnja uzpeldeeja Vinjsh, mana draudzene (?) aiznesaas vinjam priekshaa un vienaa vaardaa pateica visu teikumu par zaaleem. Nepaspeeju pat nobriiniities.
    ***
    3 h.
    ***

    Naaku laukaa no zaales. Redzu Vinju. Pirmo reizi Vinjam ir uzvalks - visu laiku bojaaja muusu skolas godu uz ofic. pasaakumiem naakot T-kreklaa.
    Fotograzfeejas ar kaadu absolventi.
    Pie Kongresu nama pa baru bishku pagrozos, nespeejot rast iemeslu, lai paliktu, dodos prom.
    Vinjsh runaa ar kaadu pasniedzeeju un ar galvas maajienu liek saprast, ka ir mani pamaniijis. Varbuut pat pasveicinaaja.
    Eju starp stikla piramiidaam, veejsh puush man matus sejaa, bet es netraucu tos prom. Shajaas aciis vairs nav ko redzeet. Jo taas ir ieraudziijushas patiesiibu.
    Nee, patiesiibu taas sen jau zinaaja, bet ceriiba tur bija.
    Esmu Bastejkalnaa, izlaiduma troksnis aiz muguras pieklusts, izgaist. Esmu viena.
    Kurpju papeezhi pa trotuaru klakshkj un tie izdauza to pashu ritmu, ko pauzh mana vientuliiba.

    If I could ask God just one question
    Why aren't you here with me...tonight


    Man nepatiik izlaidumi.


    Current Music: New Radicals "Someday We'll Know"

    << Previous Day 2003/06/22
    [Calendar]
    Next Day >>

zebra's homepage   About Sviesta Ciba