Re: fakti |
Dec. 16th, 2024|05:24 pm |
Palasīju, un man radās jautājumi - cik to tur ir, un kā tās ir kaitīgas mums?
Par "cik": precīzāk, mērīts tiek somatisko šūnu skaits nevis strutu daudzums, bet labi, nebūsim sīkumaini. Taču pieļaujamais SŠS Eiropā ir zemāks nekā ASV
the current US legal maximum limit for bulk tank SCC for Grade A milk is 750,000 cells/mL
Milk with an SCC of more than 400,000 is deemed unfit for human consumption by the European Union
Un tālāk es nezinu, ko man par šiem skaitļiem domāt.
Savukārt par kaitīgumu:
The U.S. dairy industry, however, insists that there is no food safety risk. If the udders of our factory-farmed dairy cows are inflamed and infected, industry folks say, it doesn’t matter, because we pasteurize—the pus gets cooked.
Jā, nu, kas mums kait uzēst kādu drusciņu ceptu vai vārītu strutu? Ar kuru klātbūtni, turklāt, sūkalu pulveris nav unikāls - tās vienlīdz ir visos piena produktos, vai ne?
|
|