Depresīva troļļa piezīmes - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jun. 21st, 2024|06:21 pm

zazis
Parastā kļūda neskatīties uz absolūtajiem skaitļiem, jo visvairāk vēl arvien saražo TEC. Vienkārši mums ir par maz saules paneļu un vēja ģeneratoru.

un kā būtu, ja tik rupji nemanipulētu ar datiem?
piemēram - "Over 50 percent of the gross electricity generated in Germany in 2023 came from renewable sources, with wind power being the most prominent. However, the country is still heavily reliant on fossil fuels for domestic power production."

50% nav lielākā daļa.

un saprotu, tev negribās skatīties uz maniem smukajiem graficiņiem, kuros var labi redzēt kā tikai saule vien tuvāko pāris gadu laikā aizies vairākkārtīgi priekšā AES saražotās enerģijas daudzuma ziņā. kā tas iet kopā ar to, ka tu visulaiku atkārto, ka knapināšanās, man tiešām neaiziet. piemetam vēl klāt vēju, kurš arī tikpat strauji attīstās. tikai, lūdzu, nevajag atkal par tiem laikapstākļiem. 400m augstumā ir vējš, sevišķie piejūras reģionos. nu tā, ka visu laiku ir. un kompaktums arī ir koks ar diviem galiem. enerģijas pārvade ir saistīta ar zaudējumiem, jo tālāk, jo vairāk, tāpēc izkliedēta ražošana nav nekas slikts.

tev itkā patīk, ka ir daudz enerģijas, bet nezkāpēc nepatīk, ka tā būs pieejama ļoti drīz, kāpēc tu gribi, lai mēs to visu atliekam uz vairākām gadu desmitēm. kāda tev starpība kā tiek iegūta elektroenerģija?
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.