Depresīva troļļa piezīmes - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Vienības brauciens 2023. Sep. 3rd, 2023|06:48 pm

zazis
Sezona šogad, zināmu iemeslu dēļ, nekāda. Bet tomēr pamanījos piedalīties dažās sacīkstēs, šodien izmetu līkumu ar vēl pāris tūkstošiem veloentuziastu.
Vakar bija sajūta, ka neko negribu, ka nekur nebraukšu, jo mājās ir forši. Šorīt zilās debesis man sabļāva virsū, tāpēc sapucēju sevi un velo un devos uz Siguldu.
Kad nonācu pie starta, sapratu, ka pagājušo gadu esmu nobraucis šīs sacīkstes tik pārsteidzoši labi, ka esmu pirmajā starta koridorā, pie pašas starta līnijas. Tas nozīmēja, ka esmu kopā ar visaktīvākajiem entuziastiem un ka viņi nesīsies jau no paša sākuma.
Biju ieplānojis plezīra braucienu, jo trenējies pasākumam biju tieši necik. Īsti nesanāca, tā arī sāku nesties pirmajā peletonā. Atpaliku pusceļā, ap Murjāņiem, kājas sāka just kalnu, bet vēl nesāka protestēt. Aiz Raganas pagrieziena sanāca iekārtoties dažu cilvēku peletonēnā un tā arī līdz Krimuldai nomināmies. Šodien velo ļoti labi ripoja, no kalna lejā neminoties nesos visiem garām. Attiecīgi jauns max ātruma rekords 77.7km/h, pa jaunu asfaltu tik patīkami braukt.
Pēdējā kāpienā uz Siguldu no Gaujas tilta kājas pateica pietiks, jau sāku iztēloties kaunu, kas piemeklēs, ja nāksies kāpt nost un stumties, bet izglāba transparents, kas vēstīja - kājas saka, ka vairs nevar, galva, ka var. Atcerējos, ka man tak ir pieredze sevis spīdzināšanā, un uzminos. Sprinta spurtam spēka diemžēl nebija.
Medaļka par piedalīšanos godam nopelnīta, pat gandrīz esmu pirmajā 200, kas ir pat ļoti ok, ņemot vērā, ka bija 2279 dalībnieki un katrā starta koridorā bija apmēram 200 cilvēki. Labi, ka aizbraucu, bija tā vērts. Nākamgad gribu labāku fizisko formu un vairāk velotreniņus. Kas to būtu domājis, ka man patīk braukt ar velo ciešā pūlī un ātri. Šogad pūlis sacīkšu sākumā bija krietni lielāks kā pagājušo gadu.

Varētu sezonu pasludināt par noslēgtu, bet jāuzskrien Pasaules skriešanas čempionāta posmā, kas notiks mēneša beigās Rīgā.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.