Depresīva troļļa piezīmes - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Mežaparka triatlons. Aug. 13th, 2023|06:19 pm

zazis
Vakar startēju vienīgajās triatlona sacensībās šosezon. Sprinta distancē. Laiciņš sacensībām bija izcils, ko nevar apgalvot par nepatīkamo cilvēku pie finiša Mežaparka estrādē. Steidzot uz tranzīcijas vietu, kur nolikt velo un skriešanas kurpītes, sanāca doties gar finišu, kurā pie skaņu pults sēdēja kāds nepatīkams tips, nepatīkams šāda iemesla dēļ. Lai veiklāk nokļūtu vajadzīgajā punktā, nolēmu apjautāties virzienu attiecīgajam personāžam, kurš pēcāk izrādījās MC, kurš komentē finišu un finišētājus. Uz manu jautājumu par virzienu viņš attrauca - ar šitādiem es nerunāju. Lieki teikt, ka mēs abi ar sievu, kura man bija pie rokas, bijām ļoti nepatīkami pārsteigti. Noskaidrot, kas ir šitādi, protams, neizdevās. Iespējams, ka viņam nepatika mana ļoti skaistā rozā kleita, bet tik pat labi viņam nepatīk padzīvojuši vīrieši, atliek tikai spekulēt. Izdevās pēc sacensībām pastāstīt šo ļoti nepatīkamo epizodi galvenajai tiesnesei, kura bija ļoti nepatīkami pārsteigta par attiecīgo attieksmi un solīja runāt par tēmu ar nepatīkamo personāžu.

Ticis līdz tranzīcijas vietai, sakārtojis inventāru un sacīs pucēties triatlona un peldēšanas kostīmā, piemirsu nepatīkamo atgadījumu. Starta satraukums, neliela iesildīšanās un jau atskanēja starta signāls. Peldējās patīkami viegli, pamanījos šoreiz par strauju neuzsākt, nevienam līdz necentos tikt, peldēju savā ritmiņā. Vienīgais biju piemirsis, ka Ķīšezerā parasti ir vilnīši, kuri reizēm piesmeļ muti pie ieelpas. Sanāca nopeldēt 835m solīto 750m vietā, laikam mazliet palīkumoju, bet ar labu ātrumu priekš manis 2:05min/100m.
1. tranzīcijā sanāca pačammāties, rokas piekusušas negribēja tā veikli noraut hidrotērpu. Bet jau pēc 3 min biju uz velo un čakli minos

Velo posmā sevi pārsteidzu ar konstantu 30km/h+, tā arī noturēju visus 18km (bija solīti 22, bet meh), vidēji 32,7km/h, kas priekš manis ir ļoti labi, ņemot vērā, ka aizvējā braukt bija aizliegts. Pirms sacensībām biju izbraucis tikai kādos 3 treniņos, sajūtas bija bēdīgas, tāpēc esmu tiešām priecīgs par šo sniegumu.
2. tranzīcija bija krietni veiklāka un jau pēc 1 min tipināju skriešanas posmā.

Noskrēju attiecīgos 5km ar 4:28min/km ātrumu. Veiksmīgi bija izdevies sadalīt spēkus visai trasei. Pāris konkurentiem pat paskrēju garām, bet diemžēl 2 NATO karavīrus no Kanādas, kas finišēja pusminūti pirms manis un finišā bija traki priecīgi, spieda man roku un spieda pie krūts, noķert nesanāca. Vēlāk, skatoties rezultātu, izrādījās, ka dažus citus karavīrus tomēr biju apsteidzis, jauki.

Finišēju 10. no 12 savā vecuma grupā un 25. no 37 kopvērtējumā. Uzstādījums nebūt pēdējam izpildīts ar uzviju. Sajūtas pēc finiša kā vienmēr nepārspējams. Jūtos veiksmīgi atkopies no traumām. Jāturpina mācīties peldēt.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.