Depresīva troļļa piezīmes - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Uz augu valsts bāzēta diēta FTW. Aug. 25th, 2020|12:23 pm

zazis
3 nedēļas, kopš izmetu no savas diētas arī piena produktus, paskrēja nemanot.

Padevīgi reportēju. Viss garšo aizvien labāk. Sevišķi augļi, kurus agrāk īpaši nerāvos ēst. Nekad nebūtu domājis, ka vārīta biete ar aukstām konservētām pupiņām un jūras kāpostiem var būt ļooti garšīgi. Pietrūkst saldējums un piena šokolāde. Saldējums ša vairs nepietrūks, jo "nāk rudens izgleznot Latviju", bet šokolādi varu pats pagatavot, slinkums tik jāpārvar.
Nākamais pluss, nu nespēju nejusties nedaudz morāli pārāks. Patīk. XD :P Pašsajūta arī ir ievērojami labāka, iespējams placebo.
Tas noteikti nav dārgāk. Var iztikt bez ledusskapja, jo viss bojājas ievērojami lēnāk. Procesētas paikas daudzums ir strauji samazinājies, bet iespējams tikai uz brīdi, var atrast produktus, kur pārtikas tehnologi ir ietaupījuši uz sviestu, piena pulveri un olu pulveri.

Gandrīz šokējoši daudzos produktos uzņēmīgi cilvēki ir pamanījušies pielikt dzīvnieku valsts izcelsmes produktus(dzvp), piemēram kokosriekstu sīrupā, kas domāts alkoholiskajiem kokteiļiem. Pagājušajā nedēļas nogalē ļoti jaukajā pasākumā tehnopirts II, biedrs atveda lielu kasti no netālā mazveikalaiņa. Kastē bija viss, ko rijīgi tusētāji var vēlēties. Sākot ar saldējumu, beidzot ar čipšiem. Sālsstandziņas, cepumi, cepamdesas utt. Vienīgais, kas nesaturēja dzvp bija bekona čipši XDXDXD Bekona, bļe. XD

Sportot netraucē vispār, drīzāk otrādi. Vakar pāris jauni piefiksēti PR: 1K 3:34, 1 jūdze 6:38. Centos izspiest maksimālo pulsu, sanāca 163. Meh. Sestdien maratons, jūtos sastrjomījies un gatavs. Šomēnes jau sperti 570k soļu, neatliek laika justies slikti.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.