Depresīva troļļa piezīmes - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Mar. 30th, 2020|09:25 am

zazis
tur ir šaurs? kkā atmiņā stāv, ka plats.

viņi nekad un nevienā vietā nedrīkst braukt tev virsū. uz troķika gājējam vienmēr priekšroka. elektroskūteristu nekaunīgā un nedrošā pārvietošanās būtu jāregulē spēcīgāk, bet man tiešām nav ideju kā.
tīri teorētiski var teikt, ka uz brīvības ielas ir intensīva satiksme, kas ļauj velorastiem pārvietoties pa troķiku. kas gan pēdējā laikā negluži atbilst patiesībai. mums vispār reti kur ir intensīva satiksme pēdējās nedēļās. šis ir arī viens no iemesliem, kāpēc aktualizēju jautājumu.
bet diemžēl mums satiksme, pateicoties jakrinveidīgiem kropļiem, ir stipri sadirsta. tur brīvībenē, pēc noteikumiem ar velo pa ielas vidu jābrauc, jo pa sabtrans joslu drīkst tikai, ja ir papildus zīme, kas ļauj ar velo pa to braukt. (es to, prortams, ignorēju un braucu)
jātzīst, ka autovadītāji pie mums arī ir tādi, ka ticu, ka var būt bail braukt pa braucamo daļu. bet tai pat laikā uzvilkt atstarojošo vesti nevaram, jo nav smuki, pie dirsas, ka dikti efektīvi da efektīgi.

situācija ir neviennozīmīga. bet elektroskūteristiem, kuri terorizē gājējus ar garo lineālu pa dzimumorgāniem. (velorastus arī, bet čota man šķiet, ka ar savu muskuļu spēku grūtāk terorizējas)
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.