Depresīva troļļa piezīmes - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Lielās gultas sprediķis. Apr. 2nd, 2018|03:30 am

zazis
Romas pāvests nesen esot apgalvojis, ka elles nav. Ar to viņš automātiski ir apstiprinājis, ka sliktāk nebūs, mēs esam ellē.

Visi, kuri ir lasījuši bībeli, labi zin, ka pirmie cilvēki dzīvoja Ēdenes dārzā, līdz tapa padzīti. Ja nav lasīta, tad nemaz nebūs grūti atrast šo tekstu un izlasīt.
Tas viss ļoti labi saskan ar zinātnieku teikto par cilvēka izcelšanos. Viss, kas atšķiras, ir laiks. (bībele ir sena, laika izpratne var atšķirties, varbūt cilvēki tolaik nebija gatavi informācija, kura ir pieejama šodien, tas viss nav pārāk svarīgi)
Zinātnieki apgalvo, ka tie ir ~3,5 miljoni gadi, bībele, savukārt, ka daži tūkstoši. (https://theanatomyoflove.com/) (vismaz grāmata ar šādu pat nosaukumu to apgalvo, man nav iemeslu neticēt)

Ar ko atšķiras dzīve ēdenes dārzā no dzīves šeit un tagad? #teirsmagsdarbs

Cilvēks ir vienīgais dzīvnieks, kuram ir jāstrādā. Jautājums, vai cilvēks pats sev šo bedri izraka, vai tas ir Dieva sods, nav svarīgs.
Svarīgi ir saprast, ka jāstrādā.
Pirmkārt ar sevi!

Katrs, ilgi nedomājot, ir spējīgs sevī atrast kaut vienu lietu ar kuru būt vērts strādāt, lai to mainītu. Runā, ka jebkuru ieradumu varot mainīt 21 dienas laikā. Atliek tikai apzināt šo ieradumu un katrreiz sevi palabot. Kā piemēru minēšu bieži izplatītu kļūdu, vārda kļūst vietā tiek lietots paliek.

Daudziem patīk gausties, bet nepatīk darīt jebko lietas labā. Ja kaut kas nepatīk, tad tas ir jāmaina. Nepatīk valdība? Ej nodarbojies ar politiku, lai tā nenodarbotos ar tevi.
Darbs dara darītāju. Prasmes aug, kad tās liek lietā. Prasmi strādāt var apgūt strādājot.

Vispārēju cieņas trūkumu vienam pret otru gandrīz nav vērts pieminēt, jo tam vajadzētu būt pašsaprotamam. Vispārējas cieņas vienam pret otru nez vai kādreiz būs par daudz.
Bet pirmkārt ir jāiemācās cienīt sevi. Sapratne, kur beidzas cieņa pret sevi un sākas prasta bezkaunība, ir smags darbs.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.