05 May 2008 @ 11:17 am
Mēs esam diženi,mēs esam vareni.latviju latviešiem and stuff  
Ieslēdzu TV,starojošām acīm apsēdos pie ekrāna un skatījos ekrānā klausoties viedajās ekspertu balsīs,kas cerēja uz "mazu brīnumu" Latvijas-Kanādas spēlē. Un tiešām mēs piedzīvojām mazu brīnumu,or tomēr ne tik mazu.Galu galā rezultāts nebija mērāms ar 2 cipariem pretinieka labā. Un tas,ja godīgi,mani patiešām pārsteidza.

Pirmais periods izvērtās necerēti varonīgi. Absolūti pašaizliedzīgi mūsu ledus spēles meistari ielaida 3 vārtus,bet protams,tas bija vien māņu manevrs,lai kanādieši zaudētu modrību un brašie bāleliņi sarkanbaltgvardsarkano atbalstīti mestos atriebt Tēvuzemes godu,kas tika piesmiets spēlē ar Demokrātijas Citadeles valstsvienību.
Tā beidzās pirmais puslaiks, eksperti sprieda kā VAJADZĒTU spēlēt mūsu bezgala heroiskajai komandai. Nezin kāpēc temats par "mazo pārsteigumu" vairs netika pacelts.
Viņu runas mani tā uzmundrināja,ka 2.puslaiku sagaidot es biju gatavs dziedāt slaveno SWH dziesmu "Raustās mūsu piecinieks,laukumā nāk pre"...ee.nedaudz sajaucu vārdus "piecinieks" ar "pretinieks" it kā jāsamaina vietām,bet tas nu tā.
Spēle turpinājās,latvju fani cēla nost jumtu,bet,ak tavu netaisnību, Kanāda nekaunīgi iesita lāčplēša mantiniekiem un strēlnieku mazdēliem vēl 4 vārtus. Nav šaubu-tur vainīgi bija Maskava,kas vienmēr un visur cenšas kaitēt nabaga tiklajai Mildai(a.k.a unserer Faterland simbols), tīklveida struktūras,kuras finansē Lembergs, un valdība,kas kā vienmēr ir vainīga pie kataklizmām iekš vai ārpus Latvijas.
Mana sirds no sašutuma palēcās ikreiz,kad kādu drošsirdi no Ulmaņlaiku formās tērptajiem absolūti netaisnīgi nosūtija malā.
Dažbrīd latvieši iedomājās pakutināt kanādas vārtsarga nervus un izveidoja šādas tādas situācijas.Diemžēl,kā jau minēju,Maskavieši un šamo uzpirktā vald'ība parūpējās par to,lai vārti būtu neieņemami,vismaz kamēr tur stāv kanādietis.

3 periods atkal bija tāds kāds bija,bet ne īpaši vērā ņemams. Vairas bērni kūlienu vairs nesaņēma,bez tam paši šad tad kautrīgi devās vidējos uzbrukumos,kas izbeidzās pie pirmā kanādiešu aizsarga. Šito netaisnību vne?

Un ja tā pavisam nopietni:nu varēja jau sasist vārtus līdz 0:18 par godu vakardienas tā sauktajiem svētkiem,kurus uz ielas aptaujātie nepilngadīgie tresītāji un reperi un emo kidi nespēja atpazīt( TOP 10 pa LNT ap 20:40.sasmējos).bet nu kā būs tā būs.
 
 
( Post a new comment )
x[info]walkire on May 5th, 2008 - 11:53 am
Akdievz, kā es pārsmējos šito lasot. XD

Es tev vakar gribēju aizsūtīt sms un izteikt cerības, ka tava antipatrijotiska dvēsele barojas no hokeja.
(Reply) (Thread) (Link)
Heinz[info]zarkavii on May 5th, 2008 - 12:24 pm
starp citu barojās arī..Es hokeju izbaudīju no tiesas :D
(Reply) (Parent) (Link)
denucis[info]denucis on May 5th, 2008 - 11:57 am
Ne mirkli nešaubījos, ka kaut kāds līdzīgs ieraksts būs :D

bet tāda dzīve.

Ceru, ka vismaz par slovēņiem nebūsi ;)
(Reply) (Thread) (Link)
Heinz[info]zarkavii on May 5th, 2008 - 12:24 pm
Nebiju par amerikāņiem un nebūšu par slovēņiem. :)
(Reply) (Parent) (Link)
Medical Division[info]seila on May 5th, 2008 - 01:12 pm
Tas nebija hokejs :( Tā bija īsta pornogrāfija. sevišķi otrajā puslaikā :(
(Reply) (Link)
[info]nemriona on May 5th, 2008 - 08:09 pm
*sirsnīgi smejas*
(Reply) (Link)