05 March 2007 @ 10:19 pm
 
Es sen neesmu neko rīmējis.Tas viss izklausās tik...... tizli,bet vaidzēja vien aizbraukt uz kapiem(nē,I`m not gothkid.Un tam nav sakara ar vardarbību pret vēnām) un viss. Vārdi vairs nerodas... hmm.

Ja tā ir pavasara depresija,tad lai es par elfu-komunistu-pacifistu kļūstu.

Un visas zīmes liecina ka jāsāk lēnu garu mest nost piipuljoshana...bet par to vēl jaadomaa.
 
 
( Post a new comment )
Miss Doherty: cigarette[info]emo_doll on March 5th, 2007 - 10:40 pm
Kad tev nāk prātā domas par atmešanu, atceries visus tos skaistos iemeslus, kāpēc tu sāki. Un to kaifīgo sajūtu, kad velc. Un visu pozitīvo, kas saistās ar šo ne-gluži-reliģisko bet tomēr rituālu. Un tad padomā vēlreiz. Kas ir sūda veselība pret šo visu?
(Reply) (Thread) (Link)
[info]freija on March 6th, 2007 - 04:32 pm
Khemm...varētu padomāt,ka pasaulē vairs nav citas baudas kā ievilkt kādu dūmu.
Pret silto un mīļo dūmu ievilkšanu nāsīs,var likt pretī vēja atspirdinošo un vareno tvērienu,kas apņem tavu cilvēka trauslo ķermeni un kā jauna dzīvības dvaša ieplūst plaušās.
Kāda jēga vispār dzīvot,ja mums ir pofig par savu veselību? Metīsimies visi iekšā bezdibenī,būsim vienaldzīgi pret cilvēkiem,kuri mūs mīl un nevēlas mūs zaudēt...tas,protams,ir tikai mans mazais viedoklis :/ Dzīvojiet kā jūs uzskatāt par pareizu.Lai veicas!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Miss Doherty: cigarette[info]emo_doll on March 6th, 2007 - 07:34 pm
Tu piemini tik netveramus jēdzienus, ka es sāku domāt, ka esi dzenbudiste vai sinotiste or smth.. Normāls rietumu cilvēks grib normālas atustāmas vērtības un sev izprotamu baudu.

Jā, jā - dzīvosim veselīgi, lai varam nomirt ar lielisku fizisko kondīciju. Ideja kā mūra māja ^__^

BTW - es nesmēķēju.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]freija on March 6th, 2007 - 08:48 pm
Vari domāt par mani ko gribi. Es izteicu savu domu un punkts.Nāves priekšā jau visi būsim vārgi,bet dzīves laikā ir izdevīgi būt pēc iespējas veselīgākam,jo dēļ slimībām mēs zaudējam iespējas,dārgo laiku un bieži vien paprāvu naudas summu,kuru varētu iztērēt piemēram izglītībā vai tīkamu grāmatu iepirkšanā.
(Reply) (Parent) (Link)
x[info]walkire on March 6th, 2007 - 08:58 pm
Pirmais, kas nāk prātā, ir onkulis Ā., kurš personīgi ziedoja 100000 reihsmarku cīņai pret smēķēšanu un sapņoja par nesmēķējošo nāciju. Un, smēķēt, to zinot- nozīmē viņu neatbalstīt. Neatbalstīt viņu nozīmē būt [te seko mans mīļākais lamuvārds, kas sākas a burtu "t" un apzīmē politiski nevēlamus elementus] un tu tāds neesi, vai nē? :)



(Reply) (Thread) (Link)
Heinz[info]zarkavii on March 8th, 2007 - 07:34 pm
a padomā kādus ienaakumus nes akcīzes nodokļi no cigarešpartijaam? Un nauda ir makten svariga piemeram bruņojuma iegādei vai izveidei,vai ne? :)

Lai vai kā.. peace. Vēlreiz sveicu sieviešdienā un calm down!
(Reply) (Parent) (Link)