Citpasaule

Laiks'sapņi' un tu..

Laiks'sapņi' un tu..

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Viens, viens, viens, testējam, testēju..

Ne-e nekā, nekā vai kaut kā? Kaut kā jau vienmēr' varbūt savādāk?

Un tomēr' saprotot zināmu izmisuma līnijas pārkāpšanu' sāk veidoties tāds kā jaunās pasaules zīmējums' jebšu vizualizācija..
Pfa' gluži kā būt divās vietās vienlaicīgi' zini' ka lai "sakarīgi" sazinātos ar tiem' kuri nav tājā citā' tew pašam jābūt tādā kā "sakarīgā" stāvoklī' kas priekš sakarīgiem ir sakarīgi sakarīgs tādā ziņā' ka viņi spēj uztvert to ko saki ar vārdiem nevis domām' tādā ziņā var atļauties melot' to viņiem dotajā mirklī nezinot' bet tā kā patiesība vienmēr uzrodas' tad arī to ko domā nenoslēpsi un ar laiku' tas ko patiesi domā uzrodas pats.. bet tur otrā pusē tur kur "sakarīgie" nav' tur ir sakarīgie' kuri saprot to' kas "sakarīgajiem" liekas nesakarīgs' bet tā kā man vēl nav izdevies redzēt nevienu sakarīgo' bet tikai sajust' tad sāk māk zināma šaubu sajūtu ķēdīte' kas domājams parasti noved pie ļaunākā - bailēm' bet no otras puses es to sāku pieņemt tādā pakāpē kāds tas ir..tas ir to sajūtu ķupu tādā līmenī kādā tas ir.. protams' joprojām nav zudusi vēlme izprast patieso šīs sajūtas cēloni..

Nekas slikts' tikai kaut kas jauns sajaukts kopā ar ierasto.. bet apvienojot paliek varen dīvaini' it sevišķi' ja to sāk pamanīt citi' citi "sakarīgie" ... khe khe...ehh..

Šaubos vai tu vēlētos tur pavadīt ilgāku laiku..
Ja vien to varētu iemācīties ieslēgt un izslēgt' ne gluži kontrolēt..

Zināms vienīgi tas' ka vakaros (ap 23'23) šij sajūtai ir vēlmes pazust līdz rītam (9'o9) un tad tieši šinī laika* periodā ir iespēja sajusties piederīgam "sakarīgo" pasaules plašumos' kaut arī idejas šinī laika joslojumā ir kā mājas un vēlme darboties ir vairāk nekā "normāla" ..es teiktu : kas vienam normāls' tas otram nenormāls..

Es varētu būt nakts mākslinieks' kurš zīmē nakts sapņus' tie' kuri lidinās apkārt' kad visi "normālie" iet uz dusu.. tas ir skaisti' patiesi' skaistāk nekā milzīgi smaržojošiliels dažnedažādu puķu lauks.. kur katra puķe ir individulaitāte' gluži kā "sakarīgie" ..sakarīgo pasaulē,, skaistāk par skaistu' jo gluži vienkārši tam nepiemīt aprakstāmības likums' to var ietērpt savos vārdu krājumos' bet tas nebūs tas' kas to sajust' izjust un būt tur ar to visu kā vienam lielam' vienam mazam' un vienam vispārējam..

Es varētu būt sapņu ķērājs' skriet pa naksnīgo pasauli un sarunāties ar sapņiem' sadraudzēties ar tiem un pastāstīt tiem par to kā ir būt tur' kur neesi bijis.. vai ' vai arī kolikcionēt tos' pierakstot un vizualizējot tos' materializējot' lai tie "sakarīgie" 'kas tos vēlas atcerēties - atcerētos un uzlūkotu..

Es varētu būt sapņu tirgonis' sapņu pārdevējs.. bet vai kādam vajadzēs sapņus' ja tie katram ir pašam?

Es būšu un esmu' esmu un būšu.. sapņos...


Ja kas' tad Laika mašīna* jau ir uzbūvēta un zini kur? katra paša galvā...padomā..




Aloha' indigio friends..


*katram savs..
  • no offence intended, bet ingigo mani nepārliecina.
    Tieši dēļ šīs definīcijas.
    Its all in your head, vai ne??
    • hm

      nu re' tiesa' kas tiesa'
      bet'
      jo vairaak pieņem'jo patiesāks paliek..

      taatad ta arii rodas publiskas tendences un pienjeemumi' kurus
      ar laiku paliek gruuti atnjemt no sabiedriibas lielaakaas domaashanas
      daljas..

      Lai vai kaa' katram sava taisniiba un nezinu vai buutu veerts noliegt'
      faktu' ka domu lietas materializeejas' agraak vai veelaak...
      Ir tas' ko uzskati par esam' protams arii kljuudoties..
      • Re: hm

        Jā, bet arī tam nav nekāda sakara ar ingido definīciju kā tādu. :-)
        Par publiskām tendencēm un pieņēmumiem, pret kuriem tu cīniem, man nav nekas daudz sakāms, ja nu vienīgi - šīs lietas nevajag vispārināt.
        Ja tu uzskati, ka "katram sava taisnība", tev tev ir arī jāpieņem, ka katrs mēs esam īpašs, ne tikai tā saucamie "indigo", kuri tagad ir tāda pati modes prece un veiksmīgs self-selling mārketings, kā viss pārējais.

        Arī tu esi viens no sabiedrības ;-)
        • Re: hm

          vispaar jau rakstiiju indigio' kas noziimee "dveeselisks"
          bet varbuut tam taa vajadzeeja arii uztverties..respektiivi indigo..
          kas ir definiicija? kaads to ir izdomaajies - parasti viens'cilveeks..
          un kaa jau mineeju 'katrs esam savaadaaks un domaajam savaadaak.. tad arii definiicja katram ir sava..un it sevishkji praksee taa ieziimeejas galvaa savaa veidolaa..un vaardu teerpumaa..

          es neciinos..es vienkaarshi pauzhu savu viedokli' pienjemot skarbo patiesiivas devu un plaanojot to visu kaut kaadaa veidaa paarbuuveet ar kaut ko labaaku..ar domu(ka katram pasham zinaams kas slikts un kas labs)' jo dahzaadaaks jo labaaks..bet katraa zinjaa ciinos par to lai buutu izveele' kaut vai izgliitiibas sisteemas izveele..jo ne visi saprot un izprot viena teikta teikuma saakumu un beigas' kaads saprot to savaadaak bet liidz ar to tas nav tas kaa tas iisti jaasaprot(bet katrs tachu domaajam un esam savaadaaks)so..kapeec stunceet un buhnjiit visus vienaa plastmasas kuliitee? lai izveelas.. kaa nomirt..
          vispaarinot - tas viennoziimiigi izskataas savaadaak nekaa tas ir viengabalains - vispaarinot to var apskatiit no dazgaadiem aspektiem un skatpunktiem' nekaa tas ir viens' turklaat paliek iespeeja to visu salikt pasham un tad tiek izveidots savs "viens" ..kuru savukaart kaads cits vispaarinaas lai izveidotu savu "vienu" utt..
          mjaa vaards indigo ir maarketings..to paardod un peerk.. bet ja nedomaa tad tam zuud noziime.. tas ir tas pats kas paardot pukji bez vaarda..tai nav personiskuma' kuru atcereeties ilgaaku laiku periodu..protams ir smarzha un kraasas..bet taas ir mainiigas..un aatri aizmirstas..taapat kaa beerna dazhaadaas iipashiibas un cilveeka kaa taada iipashiibas var nosaukt dazhaados vaardos..katram ir savs personiskums un noziime.. un buus kas pirms un kas paardos..nesasniedzamas un neesoshas lietas..bet kas gan ir esosh un kas neesosh..visam reiz lemts materializeeties..jo cilveekas taa sevi sabuuveejis..ka visu gribas aptaustiit un izbaudiit fiziski..ja nespeej gariigi.. bums.. =)
  • domas

    Nezinu,kas un kā ar tiem indigo.

    Bet domai es piekriītu!! :)
Powered by Sviesta Ciba