yoni - Sekss sapņos [entries|archive|friends|userinfo]
yoni

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Sekss sapņos [Apr. 26th, 2015|10:28 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mani bieži vien apciemo šim blogam tematiski sapņi. Tomēr, ņemot vērā, ka esmu ļoti krāšņa sapņotāja, tas salīdzinājumā nav nemaz tik liels procents. Ņemot vērā, cik daudz es ar to nodarbojos, cik daudz skatos pornu, erotiku, lasu to, domāju par to un pat rakstu, kopumā liekas, ka vajadzētu būt vairāk, bet nav.
Tomēr tādi sapņi nav retums un tiem ir manāmas konkrētas iezīmes.
Pirmā no tām aizsākās jau vēlā pusaudzībā. Jāatzīmē, ka par seksu man nebija lielas praktiskas intereses līdz pat 24 gadu vecumam. Jā, protams, ka man šis tas interesēja, bet, jo tālāk gāja, jo interese kļuva mazāka un beigās izvērtās nepatikā. Cēloņus neizklāstīšu, un, kā var manīt, tas ir ļoti mainījies kopš tā laika.
Taču jau kopš kādiem 14 gadiem vai varbūt jau agrāk man rādās šāds motīvs: es vēlos ar kādu nodarboties ar seksu, bet visur veras vaļā durvis, kāds mēģina ielūrēt pa logu, izrādās, ka istabā ir vēl kāds cilvēks. Svarīga detaļa - neviens nekad nepieķer, bet ir kaut kādi bīstami apstākļi, ka kāds varētu ieraudzīt un viss izjūk pirms reāli sācies.
Tad vēl ir interesanta lieta ar apzinātajiem sapņiem - tajos man nekad neizdodas nodarboties ar seksu. Ar apzināto sapni es domāju situāciju, kurā es 100% zinu, ka esmu sapnī, mana domāšana nav izmainīta, es uz 100% kontrolēju to, ko daru, būtībā esmu kā dzīvē. Tādi man negadās bieži, lai gan to, ka tas ir sapnis, es zinu 80% gadījumu. Parasti gan es lāga nevaru saprast, ko tas nozīmē, nekontrolēju, ko daru, sapnim ir sava virzība un es reizē esmu iekšā, reizē vēroju no malas ar domu - paskat, kā es daru...
Tātad, tajos samērā retajos īstajos apzinātajos sapņos, man vienmēr velk uz seksu. Iedomājieties - apkārt tik daudz cilvēku, var mākties virsū katram, kam grib, nekādu seku... Vai nav kārdinoši? Vismaz man vienmēr, ja neesmu viena, gribas kāpt virsū jebkam (gandrīz), kas tur ir. Tomēr nekad vēl tas nav izdevies. Tikko kā es paļaujos savai vēlmei, sapnis sāk jukt un brukt un pāriet parastajā sapnī vai arī pazūd vispār. Atceros vienu reizi, kad man izdevās kādu minūti kaut ko padarīt, bet tas ir vienīgais, un arī pēc tam viss pazuda. Ja es nepievēršos šai idejai, apzinātais sapnis var iet ļoti ilgi, tajā es satieku dažādas būtnes, risinu interesantas sarunas, bieži vien lidoju, arī kontrolēju sapņa "matēriju", varu pārvietot ar domas spēku jebko, pat atvērt debesis uz citām dimensijām vai nomainīt vienu tēlu ar citu. Būtībā - ļoti interesanti, bet man vienmēr nu... velk uz tādām negarīgākām lietām. Ļoti bieži sapnis beidzas ar to, ka es nespēju pārvarēt kārdinājumu mēģināt kādu sapņa tēlu pavedināt.
Tas izklausās zīmīgi, bet konkrētus secinājumus es no tā nespēju izdarīt.
Vēl ir tā, ka, lai cik man nebūtu liela pieredze (nav jau arī milzīga, bet tomēr) ar dažādiem cilvēkiem dažādās kombinācijās, sapnī viss bieži vien ir ne pārāk detalizēts un izplūdis. Sajūtas ir izplūdušas, tauste nedarbojas tik labi, dažkārt notiek nenosakāmas realitātes deformācijas, sapņi ar seksu parasti nav gari. Skūpsti mēdz būt ļoti izjusti, tāpat dažādas romantiskās detaļas ir skaidras, bet, tikko viss nonāk līdz konkrētam seksam, viss kļūst mazāk īsts un izplūdis.
Kopumā man sapņi ir ļoti detalizēti, dzīvi, bieži vien radot DMT līdzīgu "reālāks nekā realitāte" sajūtu. Tiem ir fantastiski, filosofiski, dziļi simboliski motīvi. Tomēr, kad sākas sekss, viss izplūst, kļūst juceklīgs un nesakarīgs.
Ir bijuši daži spilgti izņēmumi, kā šonakts sapnis, kāpēc iedomājos par to uzrakstīt, tomēr jaukais 2+2 tāpat uz beigām izplūda un beidzās jau ļoti nesakarīgi, lai gan sākums bija necerēti skaidrs un baudāms. Sapnis gan nebeidzās. Tikko sekss beidzās, tas ieguva savu ļoti skaidro un reālo raksturu.
Bauda bieži vien ir ļoti īsta. Pat tad, ja attēls ir deformēts un neskaidrs, dažkārt mēdz būt ļoti reālistiskas sajūtas un orgasmi. Brīžiem nevar saprast tajā juceklī, kas tieši notiek, bet var saprast, ka tas, kas notiek, ir ļoti labi :D
Diez kā ir pārējiem - vai seksa sapņi ir tādi paši kā pārējie? Vai tie ir skaidri? Vai ir fiziska bauda?
Man nav ne jausmas, kā tas ir citiem. Tāpat gribētos zināt, kāpēc man ir tāda sapņu seksa problēma. Tas ir tik ļoti sistemātiski, ka liekas - nu tur ir kaut kas psiholoģisks. Kaut kāda problēma. Kāpēc tieši uz šo vienu tēmu, ko es sapņos vēlētos piedzīvot bieži un krāšņi, man ir tādas problēmas..? Nebūtu tas tā vienmēr, domātu - nu ok... bet kaut kas tur ir.
Diez kā ir citiem?
Zinu, ka šī ir ciba un visticamāk, ka nesaņemšu nevienu pašu atbildi, bet interesē ļoti...
linkpost comment