yoni - Par izmēriem [entries|archive|friends|userinfo]
yoni

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Par izmēriem [Mar. 1st, 2015|10:58 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jā, tik tieši un garlaicīgi. Par izmēriem.
Patiesībā izmēram neapšaubāmi ir liela nozīme. Piemēram, ja vīrietis ir stipri garš, ir grūtāk viņu seksa laikā skūpstīt, jo viņa mute pozicionējas tev uz pieres vai pat virs galvas (runājot par misionāru pozu), tāpat ļoti īss vīrietis var ērti tev skūpstīt kaklu, bet ne lūpas. Vispār pastāv kaut kāds vidējais izmērs, kas ir visērtākais. Un tas tiešām ir tā, ka vīrietim jābūt nedaudz, ap 10-15cm garākam par sievieti. Tas laikam arī skaitās tā proporcionāli skaisti, šāds pāris labi izskatās kopā, protams, ja sieviete nav uz papēžiem. Vīrietis tradicionālā seksa laikā atrodas tā, ka sanāk nedaudz zemāk, tāpat, ja sieviete ir klēpī vīrietim, viņa ir augstāk, un šī garumu starpība izlīdzina nevienlīdzību.
Suņu pozā būtu svarīgi, lai vīrieša kājas nav daudz garākas kā sievietei, jo citādi tur sanāk bakstīšanās. Interesants ir arī plecu platums. Ir vīrieši, kurus nevar tā apķert un turēties pārāk ērti, jo viņi ir ļoti plecīgi, atkal citās reizēs tas der ļoti labi. Visērtāk laikam ir tādi vidēji plati pleci, lai nav tā, ka vīrietis apskāvienā pazūd, bet lai arī ir ērti.
Vēl viens svarīgs lielums ir gurnu platums un gūžas kaulu asuma pakāpe. Šeit no sievietes skatpunkta ir tā, ka jo šaurāk, jo labāk, un tas arī atbilst vispārējiem skaistuma ideāliem. Ja ir ļoti šauri gurni, tad nav vajadzīgi milzīgi plati pleci, lai būtu skaistā proporcija. Plati gurni ar izteiktiem gūžas kauliem bieži ir mokoši, jo sitas pret cisku iekšpusi un pat atstāj zilumus.
Nākas secināt, ka skaists vīrietis, tāds, kas piestāv ar savu sievieti blakus, ir visai ērts seksā. Kas labi blakus izskatās, tam arī labāk saskan.
Vismaz man visērtāk ir ar tādu vīrieti.
Labs sekss var būt arī ar pilnīgi citādāku, protams, bet izmēram arī ir nozīme.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]manannan
Date:March 9th, 2015 - 11:02 am
(Link)
Anālajam ir mazliet citādākas tās ideālās proporcijas... Bet kopumā piekrītu.