yoni - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
yoni

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Neseksīgie latvieši Mar. 11th, 2020|08:40 pm

yoni
Diemžēl, lai gan iepriekš pretojos šim trendam, tomēr esmu turpat vien nonākusi. Cik grūti atrast kontaktu ar latviešiem. Nepiesaista, nesajūsmina, neliek iekārot.
Tikko Tinder sarakstījos ar sievieti ap 40, sākumā tā neko. Tad jautāju - izlasīji manu profilu? Viņa - jā, izlasīju, bet lielāko daļu nesaprotu, tos terminus. Man Tinder angliski teksts. Nav tur nekādi pārspīlētu terminu. Bisexual? Polyamorous? Vai ko īsti nesaprata? Kas ir tie ļaunie, sarežģītie termini? Droši vien viņa visu krieviski lasa, kas nāk klāt ar konkrēto filosofiju.
Tomēr sievietes Latvijā ir daudz progresīvākas. Vīrieši ir vēl joprojām stadijā - neesmu alkoholiķis (nu, apmēram neesmu), man mugurā ir tīras drēbes, nagi aprgiezti, uz sieviešu dienu puķes vienmēr dāvinu, tātad esmu baigais ķēriens. Un apvainojas, kad sievietei "basic decency" vairs neliekas pietiekami, lai ļimtu ceļgali. Kad grib personību. Kad tas, ka nesit un nepazemo, vairs nav to vērts, lai bizotu pakaļ un pati brēktu pēc pazemojuma.
Ilgi mēģināju noliegt, bet nu nekā. Diemžēl sievietes Latvijā ir personības, ar progresīviem, atvērtiem uzskatiem, bet vairums vīriešu virs 30 un daudzi arī zem 30 ir vēl arvien padomju laikos. Smejas par jebkādām emocijām, vienīgās zāles un kulturālā izklaide - alkohols, rūpes par vidi priekš idiņiem, jebkāda sevis sakopšana priekš gejiem un tādā garā.
Samačojos gandrīz tikai ar ārzemniekiem vai dažām latviešu sievietēm.
Skumji, bet ja ir, tad ir. Ko man tur strīdēties pretim. Jā, protams, "ne jau visi", protams.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: