yoni - Franči [entries|archive|friends|userinfo]
yoni

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Franči [Apr. 13th, 2018|08:32 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nu tā, lai cik savdabīgi tas neliktos, man sekss pirmajā randiņā (vai pasākumā, kur pagadāmies kopā), bet katrā ziņā pirmajā tikšanās reizē, ir tikai ar frančiem. Pēc jaukā fanču pāra es izmēģināju Tinder, pirmo reizi mūžā, un francūzis, kuru es vispār neatceros swipe right, izrādījās ļoti tīkams. Sākām runāties, veselu nedēļu - tinder!!! - vienkārši sarakstījāmies, kamēr satikāmies, un es pēc divu stundu patīkamām sarunām vienkārši metos viņam virsū. Tas smejoties tika aprakstīts kā "pirmā izvarošana manā mūžā". Neesmu tāda sniegpārsliņa, lai sāktu "bet tas jau nav smieklīgi".
Iepriekš ir sanācis otrajā randiņā tikai. Pat tad, kad tikšanās bija iecerēta seksam, vienalga toreiz kaut kā nebija garīgais un bija tāda neērta sajūta, tāpēc sanāca tikai otrreiz tiekoties. Bet franči laikam dīvainā kārtā ir man citādāki, jo tā ir pavisam dīvaina sakritība. Kaut kas viņu dabiski brīvajā uzvedībā man patīk. Pat kautrīgais puisis no pāra tomēr kaut kādā ziņā bija dabiskāks nekā "ko nu viņi visi domās" latvietis. Un reizē ļoti jauks un neegoistisks.
Tagad priekšā dīvainā tikšanās, kad sanāks uzdot jautājumus, kādus parasti kārtīgi cilvēki izrunā pirms seksa. Lai gan šo to parunājām, tomēr nevarētu teikt, ka viņu īpaši pazīstu, un nav arī tā, ka nemaz neinteresē pazīt, kā bija ar vienu čiksu. Es labprāt iepazītos tuvāk.
Tagad sanāks tā dīvaini. It kā jau nekas tāds, bet man sajūta savāda. Tikko vēl es viņam metos virsū, bet nu jautāšu "kāda ir tava mīļākā krāsa" un tādus jautājumus :D
Kas nu kuram gadās pirmo reizi.
linkpost comment