yoni - Sapņi [entries|archive|friends|userinfo]
yoni

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Sapņi [Feb. 18th, 2018|12:47 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šonakt blandījos pa savu sapņu vietu, kur vienmēr ir biedējoši, parasti ir kādas neskaidrības, un bieži ir pārbaudījumi. Šoreiz bija tā, ka tā vieta bija saslēgusies ar Harija Potera pasauli. Man bija ātiek cauri kaut kādai iniciācijai, kurā piedalījās mans mirušais kaķis un man viņa bija jāatgriež dzīvē. Es jau iepriekš zināju, ka nav iespējams, vismaz ne man, bet es cerēju vismaz iziet pa nullēm, izdarot ko citu labu. Viņa mani pavadīja, it kā dzīva, bet īstenībā nē.
Tad bja tā, ka kāds uzsprizināja manu zizli un man vajadzēja jaunu. Es meklēju Olivandu, bet viņš bija pazaudējies laikā un telpā un varēja man piedāvāt tikai vienu zizli, kurš, protams, nebija mani izvēlējies. Tas bija zizlis, kas bija noskaņots labāk uz ļaunām lietām, bet labāk tāds nekā nekāds. Gāju cauri pārbaudīumiem kopā ar savu mirušo kaķi, kuru nemaz necerēju piecelt no mirušajiem, un viņa to zināja, un tad es satiku Hariju.
Viņš teica, ka viņam ir padomā ļauns lāsts un arī viņam nav viņa īstā zižļa, jo the Elder wand viņš bija pārlauzis un tas, ko bija dabūjis, viņam nederēja. Tas bija maigs un labs zizlis. Man tas derētu, Sirsniņai patika, un es atdevu savu ļauno pret šo maigo zizli. Devos projām, bet tad pamanīju, ka Harijam uzbrūk Drako Malfojs. Domāju palīdzēt, bet viņš jau bija pa gabalu un izkliedza, ka nupat darīs to, ko nodomājis un kam vajadzēja šo ļauno zizli - nolādeš Malfoju. Tas izdevās, un viņš nolādēja viņu ar "... padarus" lāstu. Pirmo vārdu es neatceros, bet beidzās ar to, ka Malfojs viņu tūliņ iekāroja. Es biju aiz kokiem, bet, protams, tas ir interesanti, un esmu to lasījusi nez cikos fan fiction. Harijs to bija domājis kā joku, bet, kā zināms, viņam bija 17 un nebija seksa, tāpēc... nu, Malfojs viņu tā paveda, ka maz neliekas. No sākuma Harojs centās tikt vaļā, bet Malfojs bija meistarīgs un drīz jau viņi bija savijušies kā zuši, sūcoties, ka maz neliekas, un pēc tam Malfojs ļoti seksīgi sūkāja Harijam, un es centos pārāk neuzbudināties, jo viņi izskatījās kā aktieri, kas viņus spēlē filmās, un abi ir smukiņi...
Un tad ieradās vesela Cūkkkāprpas delegācija ar Dumidoru un Maksūru, un Strupu utt... un viņi it kā nevarēja nosodīt, jo tas nebija pret kaut kādiem noteikumiem, bet tomēr... neērta situācija. Tikai Harijam gan, jo Malfojam "pidarus" lāsta ietekmē viss bija vienalga, ka tikai Harijs ir tuvumā.
Tā arī sapnis beidzās, jo vīram zvanīja modonātājs.
Es laikam esmu nogribējusies. Kaut kādas neizturamas mēnešreizes.
linkpost comment