yoni - Ideāli [entries|archive|friends|userinfo]
yoni

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Ideāli [Sep. 11th, 2017|03:28 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es neesmu izteikti vizuāla seksā. Protams, ka baudu arī ar acīm, sevišķi, ja ir vairāk cilvēku, patīk skatīties, bet tas nav tik izteikti, kā mēdz būt citiem cilvēkiem. Patiesībā es ar acīm baudu skaistumu labāk tad, kad varu netraucēti vērot. Nav tā, ka tas nav seksuāli, tas ir, bet seksa laikā man labāk patīk izjust, sasmaržot, klausīties... Bet man uzdeva jautājumu, lai es sīki un smalki aprakstot, kādi vīrieši un kādas sievietes tad visdrīzāk var cerēt, ka es aizsapņošos, uz viņiem skatīdamās.
Protams, ka man var iepatikties dažādi cilvēki, pat ļoti dažādi. Es varu iedomāties dažādus cilvēku tipus, kas patīk. Tomēr ir tā, ka es spēju sevi piespiest izvēlēties, kuram auguma un sejas tipam tad nu es došu priekšroku, ja runa ir tikai un vienīgi par izskatu. Tagad ir modē teikt, ka visur jau ir skaistais, bet man tomēr patika pašai tā aizdomāties. Kāds tad nu ir tas ideāls? Kas ir vajadzīgs noteikti, kas var būt, kas vispār nav svarīgi?
*
Vīrieši.
Pagara auguma, no vidēja līdz garam. Maziņi noteikti nē. Slaidi. Tas nu ir tā kā ir, patīk man slaidi vīrieši, kaut vai kaulaini. Ar taisnu muguru, paplatiem, vidējiem vai ļoti platiem pleciem, kaut kādu muskulatūru, bet noteikti ne lielu. Tā lai būtu tas slaikums, ļoti nepatīk masa, ne muskuļu, ne tauku. Patīk, ka ir proporcionāli garas kājas un rokas, slaidi pirksti. Ādas krāsai nav nozīmes, ja ir šis ķermeņa tips, var būt pavisam balts, iesauļots, melns, vienalga. Gari mati. Var būt visādās krāsās, lai gan priekšroka būs blondiem, rudiem vai melniem, tādām izteiktām krāsām, bet nav tik svarīgi, var būt krāsoti, der arī nedabiskas krāsas. Mati var būt taisni, viļņoti, čirkaini, arī tam nav nozīmes, ka tikai gari, kopti, biezi. Acu krāsai arī nav nozīmes, visādas patīk. Sejas izteikti patīk šauras vai ovālas, pat tik garas un šauras, kas citiem jau nemaz vairs nepatīk. Tikai apaļas vai kvadrātainas gan nē. Patīk izteikt deguns, augsti vaigu kauli, izteikts, bet ne neandertālieša zods, zemu izvietotas, tumšas uzacis. Neciešu apaļus vaigus, mīkstus vaibstus, mazu zodu.
Kā tas ir saistībā ar populāriem uzskatiem? Es teiktu ne pārāk, bet nav arī ļoti pretēji. Tas katrā ziņā ir par labu atzīts tips, bet daudzām sievietēm patīk muskuļaini vīrieši, bet necieš tievus, taču man der arī pavisam tievs, ja ir laba figūra ar platiem pleciem. Tas ir tāds gota, vampīra, elfa tips laikam. Vīriešiem man patīk androginitāte, bet tikai tik tālu, lai viņš tomēr izskatās pēc vīrieša. Lai ir stipras plaukstas, lai ir tie platie pleci un šaurie gurni, lai ir asi vaibsti, vīrišķīgs zods. Un tad to visu var uzpucēt arī svārkos un nolakot nadziņus, bet tikai un vienīgi gotiskā vai līdzīgā stilā. Sievišķīga ģērbšanās man patīk tikai tādā stilā. Ja citā, tad labāk nevajag. Tad normālas vīrieša drēbes. Patīk, ka apģērbā ar kaut ko izceļas, bet nepatīk, ja ir ļoti koši. Vīriešiem man patīk tāds nedaudz pieklusināts, elegants izskats bez pārliecīgiem pārspīlējumiem. Noteikti nepatīk, ja ir papagailis, bet nepatīk arī galīgi pelēki. Patīk, ja ir kādas rotaslietas. Ļoti patīk tetovējumi, arī ekstrēmā daudzumā, bet melnbaltie, krāsas var būt tikai šur tur nedaudz akcentam. Bārda var būt, bet labāk patīk tikai uz zoda, nepatīk milzīgas pilnbārdas. Ūsas nepatīk. Ķermeņa apmatojums var būt, ja nav gluži pērtiķis, bet var arī nebūt nemaz.
Cik tādu pasaulē ir? Ļoooti maz. Ļoti ekstrēmi maz. Tādi, kas ir "uz to pusi" ir atrodami, bet tomēr niecīgā daudzumā. Mana gaume ir tāda, ka ir lietas, kas šim ideālajam tipam var būt dažādas, piemēram no ļoti tieva un kārna līdz diezgan muskuļotam, bet vēl arvien ļoti slaidam, ādas, matu, acu krāsas var būt dažādas, bet ķermeņa un sejas tips man piesaista visai viendabīgs.
Cik tālu es varu no tā atkāpties? Visai tālu. Tas ir konkrēts tips, kas patīk vislabāk, bet realitātē es varu pieņemt dažādu izskatu. Ko visgrūtāk būtu - ļoti īss augums, ļoti liela masa vienalga taukos, muskuļos vai abos, tā sauktā "būda", mīksta, apaļa seja ar apaļiem vaigiem. Tās trīs lietas man nu galīgi nepatīk. Pārējais - visādi var būt.
*
Sievietes.
Ja kādam šķiet, ka te būs līdzīgi, tas nemaz nebūs. Es neesmu panseksuāla, es esmu izteikti biseksuāla, un man piesaista vīriešos un sievietēs ļoti dažādas lietas. Tātad, uzreiz pirmais - nekāda kārnuma, man vajag, kur ieķerties. Man patīk izteikti sievišķīgas, smilšu pulksteņa figūras, un tās var būt gan slaidākas, gan mazāk slaidas, bet man patīk formas un izliekumi. Un ne trenēti augumi, patiesībā muskuļiem sievietei vispār nebūtu jābūt redzamiem. Man patīk, ja sieviete ir tvirta, ar izteiktu vidukli, bet man nepatīk plakans vēders, man patīk mazāks vai lielāks puncītis. Patīk tas muguras izliekums virs dibena. Krūtis var būt lielas vai vidējas, tāpat dibens, bet nepatīk ne plakanas krūtis, ne dibeni. Patīk apaļi apakšstilbi. Tas senāk esot bijis modē, bet tagad apakšstilbiem būtu jāizskatās kā vīrietim, taču tāds man nepatīk. Man patīk arī formīgas kājas, bet ap ceļgalu ir jābūt slaidākam nevis vienlaidus stabiņam. Patīk stalta stāja, bet meitene var būt gan īsāka, gan garāka, tas šeit nav īpaši svarīgi. Tomēr svarīgi ir, lai viduklis būtu, tas nozīmē, ka patīk gan, kur ieķerties, bet nepatīk "lielas meitenes". Ja sāk jau taisīties krokas, nemaz nepatīk. Patīk tās, par kurām saka "curvy" vai "chuby", bet ne īsti resnas (daudzām jau, protams, jebkas virs 36 izmēra ir resns, bet es saskatu lielu atšķirību šeit). Patīk plati gurni, arī ļoti plati, kādi citiem nepatīk. Jo lielāka attiecība starp vidukli un gurniem, jo labāk, un patīk arī tādas, par kurām citi smejas, ka gurni par platu, lai izietu pa durvīm.
Sejas patīk dažādas. Var būt šaurākas, var būt platākas, arī vaidziņi var būt, bet kas ļoti patīk - plati izvietotas acis. Tuvu kopā ļoti nepatīk. Sejām man ir mazāk prasību nekā vīriešiem, dažādākas patīk. Var būt asākiem vaibstiem, var būt maigākiem. Patīk biezas līdz vidējas lūpas, tādas ar izteiktu maliņu. Patīk tumšas, pabiezas uzacis. Par matiem, ādas krāsu, acīm viss tas pats, kas vīriešiem - matiem jābūt gariem un koptiem, bieziem, bet nav svarīgi ne krāsa, ne taisnums, viļņainums, visādi var, tāpat ar ādu, der no baltas līdz melnai, tāpat ar acīm - visādi var būt. Vienīgi ja vīriešiem man patīk ekstrēmās krāsās mati, tad sievietēm man tas patīk mazāk, un mierīgi var būt arī brūni un neizteiktā tonī, tas nav mīnuss. Ka tikai gari un patīkami pie ādas.
Atšķirībā no vīriešiem, man patīk, ka sieviete izskatās krāšņi un spilgti. Patīk sulīgums, piesātinātība, ne gluži košas krāsas, bet lai tēls ir krāšņs. Var būt daudz rotaslietu, daudz grima, ar detaļām bagātas drēbes. Arī ne gluži papagailis, bet man patīk, ka sieviete izceļas. Nav jābūt spilgti sarkanai kleitai, var arī būt pelēka vai melna, bet tā, lai ir piesātināts izskats. Ļoti nepatīk pelēkās peles. Patīk kleitas un svārki, nepatīk bikses. Patīk figūru izceļošs, ap vidukli pieguļošs apģērbs. Lai arī ir redzams vēderiņš, man tas netraucē. Nepatīk maisveida drēbes, arī ne kleitas.
Nepatīk androgīnisks izskats. Ne pie šī tipa, bet vēl varētu būt zināmā veidā interesanti, ja sievietei no dabas ir vīrišķīga figūra, bet tad viņai jābūt kaulainai kā man patīk vīrieši. Buča tipa sievietes mani derdzina laikam no visa visvairāk. Tad labāk dodiet man muskuļainu un reizē treknu tēviņu sieviešu kleitā, tas būs labāk nekā sieviete ar milzīgu vēderu, kas saplūdis kopā ar krūtīm, īsiem matiem utt.
Cik daudz ir šādu mana tipa sieviešu? Ne pārāk, bet daudz vairāk nekā vīriešu. Cik daudz tas sakrīt ar to, kas ir modē? Nesakrīt, bet tas sakrīt ar daudzi vīriešu gaumi. Modē tas noteikti nav, bet ir dzirdēts, ka tādas sievietes patīk daudziem vīriešiem. Uz šādu meiču man vēl būtu cerības. Cik es varētu no šī atkāpties? Kamēr ir liela attiecība starp vidukli un gurniem, un smilšu pulkstenis, tikmēr sieviete var arī būt slaidāka līdz pat visai slaida, bet kaulaina gan ne. Ja viss cits ir, var arī nebūt tik perfekti izcelts viduklis, bet tad lai ir tas "kur ieķerties" tips, jo slaida sieviete, kam krūtis, viduklis un gurni ir viena resnuma, ir pats ļaunākais, izņemot varbūt vēl sliktāks ir nenosakāmas formas miesas blāķis.
*
Tā nu ir ar to manu "ar acīm apēšanas gaumi". Daudz biežāk blenžu uz sievietēm, jo tādas uz ielas var redzēt, bet puišus tādus gan maz redz. Un laikam jau man varētu veikties labāk ar zaķiem, jo tādas formas sievietēm ne vienmēr mūsdienās ir izteikta piekrišana. Varbūt formīgajām, bet muskuļainajām un vidēji slaidajām jā, bet tām, kam ir pa virsu biezāka kārtiņa, tām ne vienmēr pievērš tik daudz uzmanības, bet man taisni tādas patīk.
linkpost comment