yoni - Citādākie dzīvesstili [entries|archive|friends|userinfo]
yoni

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Citādākie dzīvesstili [Nov. 14th, 2015|09:33 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Interesanti palasīt tieši to cilvēku stāstus, kam sadomazo un līdzīgas lietas kļūst par galveno dzīvē. Tādi, kas spēlē pavēlniekus un mājas mīluļus visu laiku, saplūstot ar šo lomu. Dzīvo būrītī vai tieši otrādi - nosaka visu dzīvē. Pārvēršas par lielu zīdaini vai pakļauj sev ordu ar verdzenēm. Man šoreiz ieinteresēja tieši tās variācijas, kur visi iesaistītie ir pieauguši cilvēki, kas apzināti izvēlējušies šādu dzīvesstilu, kas ir ļoti atšķirīgs no ierastā.
Man kā personai, kas ļoti nepieņem nekādu pazemošanu, bet ir ieinteresēta par pakļaušanu (tās var būt ļoti dažādas lietas), ir interesanti, kā cilvēkiem izdodas nosargāt dažādas robežas. Katram tomēr ir savas robežas, pat tiem, ko uzbudina robežu pārkāpšana, nerēķināšanās ar viņiem. Pat viņiem ir pārkāpjamās un nepārkāpjamās robežas. Tas viss ietver tik lielu uzticēšanos.
Tāpat noteikti interesantas ir bailes, ka kāds darbā vai ģimenē uzzinās kaut ko no "interesantās" mājas dzīves. Tāds mūžīgs satraukums, jo neviens īsti nevēlētos, lai viņa darbā uzzina, ka viņš mājās dzīvo būrītī un kārtojas kastītē. Izņemot dažas izcili ekscentriskas personas.
Interesanti, kā to var samērot ar dzīvi "ārpus spēles".
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]remedia
Date:November 14th, 2015 - 10:13 pm
(Link)
Man šķiet, ka arī dzīvojot pilnīgi tādā citāda veidā ikdienā, ir pakāpes kā tas saplūst ar parasto cilvēku realitāti. Tomēr parasti jau visi iesaistītie tomēr apzinās un komunicē ar pārējo pasauli, un tās pasauļu saskares vietas mēdz būt kā pāreja nevis lūzums, jo arī liela daļa šīs te citādi dzīvošanas ir relatīva. Ne ieslēgšana būrītī, varbūt, bet pats varas/pakļaušanās princips.
From:[info]liljabrik
Date:November 17th, 2015 - 06:15 pm
(Link)
jā, vot. mani arī dažas lietas ļoti interesē, bet vienmēr, kad pietuvojos iespējai, šokējos, cik lielu daļu no cilvēku dzīves tas aizņem, un tad es atkal attālinos, jo man dzīve jau tāpat ir diezgan pilna, un es neesmu gatava atņemt laiku no sociālās vai intelektuālās dzīves, un būtu gatava tam veltīt laiku tikai tad, ja būtu iemīlējusies.
[User Picture]
From:[info]yoni
Date:December 31st, 2015 - 02:47 pm
(Link)
Un cik bieži tu esi iemīlējusies? Pārāk reti, lai sanāktu pamēģināt?