- #daily science [entries|archive|friends|userinfo]

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

#daily science [May. 22nd, 2017|12:12 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
noskatījos
nu, tas ir sfēru, nu, tas ir, the circle. viduvēja filma (the book was better, lol, but also not really all that good). nesaprotu, ko daudzi tajā emmā vatsonē atraduši. average looking. neteiksim, ka izcilas aktierspējas.
tematika, ar kuru visvienkāršāk identificēties, un kura arī noturēja manu uzmanību divu stundu garumā: the millenial problems: kā atrast sapņu darbu, kurā tev ir zobārstniecības pakalpojumu apdrošināšana (wow), un tu vari atļauties nopirkt normālu mašīnu (woooow). re, kādi mileniāļiem augsti dzīves standarti.
bet, protams, tā kā pie pogām holivudā sēž baby boomers penži, stāsts izvēršās pamācībā ar morāli, ka laime nav naudā (to, protams, apgalvo tikai cilvēki, kuriem ir nauda. protecting their own resources from competition, tas vēl saucas), un sapņu darbs ir murgs, kurā tev ir jārij benzedrīns, lai skraidītu apkārt pasaulei biznistripos, priekšniecība tevi novēro un ar tevi manipulē, kolēģi ir kautkādi frīki, un beigās tu vispār pārvācies uz darbu dzīvot. oh, well. tur dalailama tusē, un beks uzstājas (wasn't he a scientologist or something. tipa metajoks par sektām), un krūmos ir paslēptas vīna pudeles.
visā visumā, garlaicīgi. būtu labāk pieturējušies pie grāmatas izsmejošā toņa (man brīžiem pat likās, ka tā ir parodija) un distopiskā fināla. būtu vismaz jautri.

saistītās ziņās, izrādās, ka lielā brāļa google street view radītāja ir sieviete. irāņu zinātniece.
linkpost comment