#daily very good news |
[Dec. 1st, 2015|04:20 pm] |
[ | mood |
| | hungry | ] |
[ | music |
| | pirmoreiz vēsturē | ] | 豊島 rajona rāmenēstuvei 蔦 tokijas michelin ceļvedī 2016 piešķirta viena zvaigzne!! yay! |
|
|
Comments: |
| From: | 15 |
Date: | December 1st, 2015 - 09:23 pm |
---|
| | | (Link) |
|
iesaki rāmen recepti no četrām sastāvdaļām, lūdzu.
?
| From: | 15 |
Date: | December 1st, 2015 - 10:21 pm |
---|
| | | (Link) |
|
vistu pašam jāpiecep sojā?
bet ja nopietni, paņem stokmanā (vai skajā, nazinu) korejiešu shin ramyun paku , pieliec klāt sagrieztu puravu, vārītu olu, eļļā&sojas mērcē apceptas šiitake sēnes un cūkgaļas šķiņķa loksnītes, un būs normaļņa.
| From: | 15 |
Date: | December 1st, 2015 - 10:26 pm |
---|
| | | (Link) |
|
paldies. rīgā ir kkur labs restorāna rāmen?
naff. tallinas tokumaru ir tāds nasing spešal, bet okej. if you want the real thing you have to go to japan, dude.
| From: | 15 |
Date: | December 1st, 2015 - 10:29 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nu jā. dīvaini tomēr.
piekrītu. latvijā vispār nav nevienas autentiskas japāņu ēstuves. bet vajadzētu. perspektīva biznesa niša. kautkādi latvieši, kuri brauc uz japānu pavārmākslu apgūt, ir, bet viņi pēcāk latvijā vairs neatgriežas :D
Tik indīgi tie pavārmākslas darbi? | |