- #daily very good news [entries|archive|friends|userinfo]

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

#daily very good news [Dec. 1st, 2015|04:20 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood | hungry]
[music |pirmoreiz vēsturē]

豊島 rajona rāmenēstuvei 蔦 tokijas michelin ceļvedī 2016 piešķirta viena zvaigzne!! yay!
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]15
Date:December 1st, 2015 - 09:23 pm
(Link)
iesaki rāmen recepti no četrām sastāvdaļām, lūdzu.
[User Picture]
From:[info]yeux_glauques
Date:December 1st, 2015 - 10:19 pm
(Link)
?
[User Picture]
From:[info]15
Date:December 1st, 2015 - 10:21 pm
(Link)
vistu pašam jāpiecep sojā?
[User Picture]
From:[info]yeux_glauques
Date:December 1st, 2015 - 10:24 pm
(Link)
bet ja nopietni, paņem stokmanā (vai skajā, nazinu) korejiešu shin ramyun paku , pieliec klāt sagrieztu puravu, vārītu olu, eļļā&sojas mērcē apceptas šiitake sēnes un cūkgaļas šķiņķa loksnītes, un būs normaļņa.
[User Picture]
From:[info]15
Date:December 1st, 2015 - 10:26 pm
(Link)
paldies. rīgā ir kkur labs restorāna rāmen?
[User Picture]
From:[info]yeux_glauques
Date:December 1st, 2015 - 10:27 pm
(Link)
naff. tallinas tokumaru ir tāds nasing spešal, bet okej. if you want the real thing you have to go to japan, dude.
[User Picture]
From:[info]15
Date:December 1st, 2015 - 10:29 pm
(Link)
nu jā. dīvaini tomēr.
[User Picture]
From:[info]yeux_glauques
Date:December 1st, 2015 - 10:32 pm
(Link)
piekrītu. latvijā vispār nav nevienas autentiskas japāņu ēstuves. bet vajadzētu. perspektīva biznesa niša. kautkādi latvieši, kuri brauc uz japānu pavārmākslu apgūt, ir, bet viņi pēcāk latvijā vairs neatgriežas :D
[User Picture]
From:[info]slaaneklis
Date:December 2nd, 2015 - 04:45 pm
(Link)
Tik indīgi tie pavārmākslas darbi?