Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. -

Friday, August 25th, 0:30

Mja, izrādās, Latvijā arī ir pavisam reāli t.s. nigerian scam upuri.

Kāda Latvijā liela uzņēmuma vadītājs, atsaucoties šādam aicinājumam, devies uz Āfriku pie bēgļiem, taču tur tika pazemots, sists un spīdzināts.

Jēzus, tiešām kāds uz šo pasaciņu vēl uzķeras?? Kādam jābūt līmenim, lai sūtītu naudu un brauktu uz kaut kādu mistisku Āfrikas nomali cerībā saņemt miljonus? Pirms tam neveicot nekādus izpētes darbu internetā, nesazinoties ar attiecīgām organizācijām utt. Un tāds cilvēks vada lielu uzņēmumu?

1 komentārs - komentētPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Komentārus:

From:(Anonīmiķis)
Date:August 25th, 2006 - 03:03 am
(Link)
jo iipashi diivaini tas saak shkjist, ja meegjina iedomaaties tos actual notikumus nevis kaa vienu kopumu, notikushu veesturisku sausu faktu pagaatnee, bet mazliet iedziljinaaties, apjaust kaa procesu, darbiibu virkni ar seciibu kaut cik realtaimaa.

vinjsh sanjem veestuli.
vinjsh izlasa.
vinjsh juutas paarsteigts. varbuut pat kaadaa veidaa iipashs.
vinjsh aizdomaajas un sajuut vilinaajumu iesaistiities, paliidzeet, nopelniit.
vinjsh naakamajaas dienaas turpina par to domaat, paarkaarto savu tuvaako plaanoto darbu grafiku, sho to atmet, sho to atliek uz veelaaku. izbriivee laiku.
vinjsh nevienam par to nestaasta, nekonsulteejas, varbuut pat gjimenei un tuvaakajiem neko neieminas, redzot to kaa iespeeju nopelniit "pa kluso".
paiet varbuut paaris nedeeljas.
tuvojas iistaa diena, vinjsh pievakaree ikdienishkji kravaa paaris vieglus chemodaanus celjojumam - neko lieku, dazhus kreklus, kaklasaites, varbuut kaadu vieglaaku apgjeerbu, jo tur noteikti ir silts.
pienaak riits. vinjsh padzer teeju maajaas un izsauc taxi.
vinjsh brauc uz lidostu.
cauri pilseetas ielaam pusstunda paiet kluseejot taksometra seedeklii.
kilometrs peec kilometra, krustojumi un celjaziimes skrien garaam, vinjsh tuvojas lidostai.
vinjsh ir celjaa.

... un tad atliek tikai izbriinaa meegjinaat apjaust to, cik ljoti ir cilveekam jaauzseezhas uz vienas domas, lai shiis visas mineetaas darbiibas, visu procesa gaitu, soli peec solja cilveeks speetu izveikt, ne reizi pat neiedomaajoties, ka varbuut tur tomeer ir kaut kas diivains, ka varbuut vinju tomeer meegjina appist, ne reizi nopietni sev neuzdodot jautaajumu, kaapeec tas viss vispaar notiek, un kaapeec kaadam nelaimiigam libaanietim vareetu gribeties vinjam uzdaavinaat "miljonu". jo taa diez vai ir spontaana riiciiba, mirklja sajuutaas - sanjem mailu un peec pusstundas lido pie vinjiem. tas ir visticamaak tomeer relatiivi ilgs process. .. kura laikaa cilveeks ne mirkli neiedomaajas paskatiities "no malas".

apbriinojami.

(taa, protams, ir tikai versija. varbuut viss notika pavisam citaadaak)