Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. - Programmēšana

Friday, June 30th, 1:29 Programmēšana

Mans Projects folderis ~2 gados ir sakrājis 47278 koda rindiņas (1969 mēnesī, 65 dienā).
Lielākais projekts (maizesdarbs) - 28190 rindiņas koda, 1800 komentāru, 947 procedūras, 1212 kontroles, 82 formas, 8 moduļi/klases.
Mazākais projekts - brālēnam failu pārsaucējs, 118 rindiņas koda (15 Ls).

Vispār šķiet salīdzinoši daudz.

Šodien, piemēram, jaunajam projektam ~6 stundās esmu uzrakstījis 300 rindiņas. Bet KĀDAS!! :) Aplikācijas skeletu, kur bezmaz pēc katrām 5 rindiņām jāstaigā pa istabu šurpu turpu (jo pīpēt vairs nedrīkst), domājot un sistēmanalītiķi tēlojot.

5 komentāri - komentētPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Komentārus:

From:[info]elfz
Date:June 30th, 2006 - 02:05 am
(Link)
Tev nav kaut kāds domājamais bloks iestājies no nepīpēšanas? Es sev jūtu, ka prokrastinācijas spējas šķiet ir samazinājušās, bet tai pat laikā jūtu problēmas ar ilgstošāku koncentrāciju. Bet to var norakstīt arī uz vasaru :)
From:[info]xoox
Date:June 30th, 2006 - 02:12 am
(Link)
Vairāk enerģijas noteikti ir, līdz ar to domājas arī labāk (novērtētu uz kādiem 20%).
Bet nu tos "domājamos blokus" labi pazīstu. Tagad ilgi viens tāds turas. Bet to var norakstīt arī uz entuziasmu uz jauno projektu :)
From:[info]elfz
Date:June 30th, 2006 - 02:18 am
(Link)
Ņe, es vairāk domāju bloku kā tupiku, kad tu blenz un tev vajag pauri piepūlēt lai saprastu, ku tu vispār no sevis ārā gribi dabūt. K-gan pašsajūta kā tāda ir nesalīdzināmi labāka.
From:[info]xoox
Date:June 30th, 2006 - 02:23 am
(Link)
Jā, jā, šitā man arī bija pirmās dienas un tagad vēl dažbrīd. Tie ir tie brīži, kad parasti tu paņēmi cigareti un, nezaudējot domu pavedienu, uzpīpēji. Tagad cigaretes nav, līdz ar to cigarešu pastiprinātais nosacījuma reflekss nav pabarots un ir šitādas apjukuma epizodes :) It kā nojūk doma.. Stulbs moments, bet tieši šie momenti ir tie, kādēļ cigarešu pieradums ir tik spēcīgs IMHO.
Man palīdz, ja es kaut ko apēdu vai tās pašas vecās labas sūkājamās konfektes palīdz.
Kā tev ar Nicorette? Dod kādu efektu?
From:[info]elfz
Date:June 30th, 2006 - 02:30 am
(Link)
Man ir liela pārliecība par to, ka tie plāksteri balstās uz placebo efekta, jo man ne āda apsārtojas zem plāksteriem, ne es jūtu kādu starpību, vai man viņi ir vai nē, bet man visai labi patīk pieturēties pie idejas, ka man plāksteris ir kā nepīpēšanas balsts un atgādinājums. Kaut gan piemēram šodienu esmu nostaigājis bez plākstera, un neko.