Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. -

Wednesday, June 21st, 23:34

Nu jā, par atkarībām runājot - viens man pazīstams džeks krasi pārtrauca dzert un man ir tādas aizdomas, ka viņam kaut kas aizklapējās vienkārši ciet. Jo viņš tagad ir reāls terorists, terorizē savus draugus un tuvākos, cieš no dusmu uzplūdiem u.tml. Praktiski viņš ir pazaudējis vai attālinājies no visiem saviem draugiem, kas viņu īstenībā ļoti cienīja, arī tad, kad viņš dzēra. Un neko diži tur nevar izdarīt.
Tāpēc varbūt ka atkarību pēkšņa atmešana tomēr dažos gadījumos nav ok? Esmu gan gandrīz pārliecināts, ka tas neattiecas uz smēķēšanu.

4 komentāri - komentētPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Komentārus:

From:[info]skuka
Date:June 22nd, 2006 - 12:02 am
(Link)
Eh, apsveicu tevi, turies. Tavs ieraksts par 8.dienu mani uzrunāja: atcerējos visu, tos enerģijas pieplūdus, to krākuļojošo klepu, kurš tomēr liekas tik... veselīgs. Un kā pēc tam elpa kļūst viegla un tīra.
Kur tas laiks kā atkal jau smēķēju un no rītiem cirvis plaušās.
From:[info]xoox
Date:June 22nd, 2006 - 12:08 am
(Link)
Paldies, skuka! Un kā sāki smēķēt atkal? Bija kāds iemesls?
From:[info]skuka
Date:June 22nd, 2006 - 12:14 am
(Link)
Iemeslu vienmēr var atrast:)
reiz nesmēķēju 3 gadus, bet ne no šā ne no tā paniekojos ar labu cigāru labā interjerā:) pļurkt. es esmu no tiem, kas nedrīkst nemaz - ievilksi vienu dūmu un jau pēc pāris nedēļām būs paka, pusotra dienā. citreiz nesmēķēju 2 gadus, uznāca kreņķis, raudāju... smēķēšana pat prātā tai brīdī nenāca, bet nejauši gāja garām labs cilvēks, ieraudzīja mani raudam, līdzjūtīgi piedāvāja cigareti... paņēmu. un viss.
From:[info]agressor
Date:June 22nd, 2006 - 07:47 am
(Link)
zinkas esot mīnuss. ēst vairāk gribas (it kā ar ēsanu aizvieto pīpošanu) un pēc atmešanas forši pieņemas svarā. bet nu nepīpētāji tak ir sportisti! :)