Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. - Post a comment


[info]xoox
Jan. 8th, 2003 10:45 pm

Un vēl man pēdējā laikā ir alerģija pret jebkāda veida nepatiesību un mākslīgumu. Varbūt tāpēc, ka cenšos pats tikt no tā vaļā. Dažbrīd liekas, ka pasaulē ir tik daudz nepatiesības, liekulības, ka cilvēki vairs neredz sevi un neredz savus apkārtējos, eksistē tikai maskas, simboli, PR, mārketings utt. Mācības par patiesības sagrozīšanu un kā visticamāk melot. Kā iemācīties ieraudzīt tikai to, ko tev, materiālistiskajam cilvēkam vajag saredzēt un neredzēt to, kas tev nav izdevīgi.
Bet tā taču ir melošana! Tā ir patiesības sagrozīšana! Un nav man nekādu augsto morāles ideālu. Vienkārši tas ir slikti pašam Cilvēkam - pierast pie sagrozītas patiesības. Tad viņš nespēs to atrast arī tad, kad tā viņam patiešām būs vajadzīga.

Mani uzjautrināja un lika aizdomāties vakar pateiktā draudzenes doma, ko viņa savukārt bija dzirdējusi no kāda pazīstama cilvēka (vārdu tagad neatceros). Viņš teica: Kāpēc gan mums apkārt ir tik daudz biznesmeņu, komersantu, uzņēmēju un tamlīdzīgu putnu? Sauksim viņus latviski - par pārdevējiem! Jo viņi taču tikai pārdod.

Lasīt komentārus

Atbildēt

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.