Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. - Mobilie

Wednesday, December 7th, 13:05 Mobilie



Mans pirmais, ko man atdeva sencis - Nokia 1610.

Konkrēts ķieģelis, baterija turēja apmēram 6 stundas. Piedzēros un kaut kur pa šmigu pazaudēju, kaut gan, kā tādu kluci var pazaudēt, tiešām nesaprotu. Draugi izteica teoriju, ka kāds telefonu ir paņēmis un mani ar to apdullinājis.

Vēlāk lombardā kā aizvietojumu nopirku Sagem 820.

Labs, ātrdarbīgs, darīja visu, ko mobilajam jādara. Bet šito es arī kaut kur pazaudēju.

Tad kādus pāris mēnešus dzīvoju bez mobilā, līdz līzingā iegādājos Samsung R210.

Arī bij ok, man patika melodiju komponēšanas fīča. Biju uztaisījis melodiju, ko pats uzskatīju par ļoti skanīgu esam, līdz draugi man vienā dzertiņā pateica, ka tā īstenībā viņiem krīt uz nerviem. Šim bija arī WAP, bet to es neizmantoju, jo tas bija pēc manām domām, pārāk dārgs. WAP-over-GPRS tad vēl nebija un minūte mobilā interneta maksāja 5 sant. Šo es pazaudēju Pulkvedī.

No "otrām rokām" nopirku Siemens C55.

Izvēlējos primāri tāpēc, ka šim bija WAP-over-GPRS, tākā varēja sākties izvirtības ar draugu listes lasīšanu WAPā (caur google.com/wml funkciju "Go To URL"). Ar šo pašu fīču lasīju arī slashdot. Nevarētu gan teikt ka tas bija.. ērti. :)
Šim pirmajam bija arī polifoniskās melodijas, bet tās ātri atsprāga un es paliku ar brīnišķīgu 3 mono melodiju izvēli.

Tad jau sāka iet ar naudiņām labāk un galu galā nopirku, IMHO ļoti izskatīgo Samsung MyX-6.

Par labu šim modelim bija lielais krāsainais ekrāns, VGA (640x480) kamera, ar ko varēja iegūt ne-mikroskopiskas, lai gan tāpat sūdīgas kvalitātes bildes un Java atbalsts, kas vēlāk izrādījās blefs. Biju sacerējies rakstīt aplikācijas savam mobilajam, bet nu.. nesanāca.

Tagad skatos smartphone virzienā. Primāri tāpēc, lai būtu līdzi devaiss, ko pats vari programmēt. Pielietojumu atrastu. Vēl viens faktors - lai uz tā varētu spēlēt Heroes of Might and Magic 1,2 vai vismaz 1.Civilizāciju. Šie ir labākie laika nosišanas veidi, esmu to pamanījis. Tā kā bieži darba darīšanās sanāk doties garos braucienos, tas būtu pašā laikā, papildus audiobookiem. Varbūt kāds var ko ieteikt?

2 komentāri - komentētPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Komentārus:

From:[info]agressor
Date:December 7th, 2005 - 02:05 pm
(Link)
bildes liikas
From:[info]xoox
Date:December 8th, 2005 - 10:37 am
(Link)
cibā visas bildes bij līkas, tagad ok