heaven knows i'm miserable now -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi
> ♫ = ♥

Decembris 4., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:00
Ar filosofiju ir līdzīgi kā ar vēsturi: kamēr tu neesi sācis viņu pētīt, jau doma vien par šo milzu putru šķiet baisa, bet kad beidzot esi piespiests ķerties tai klāt - viena doma šķiet aizraujošāka par citu un tu vairs nesaproti, kāpēc esi tik cītīgi vairījies no šī lielā vārda. Bērnībā man bija līdzīgi ar vannā iešanu: sausai esot, vienmēr riebās doma par ūdeni, tomēr, kad beidzot biju izlēmusi pārkāpt savai nepatikai, no vannas izlīdu pēc vairākām stundām. :)

Šī diena, šis vakars, šī nakts tiks veltīta filosofijai. Nav jau izvēles (eh, šitā teikt.. cilvēks taču ir brīvs bez gala!), bet.. es esmu uz viļņa un ar prieku raugos šajā naktī, pat tad ja tā būs negulēta. Neko pārlieku vērtīgu gan vēl neesmu uzrakstījusi, toties sev esmu guvusi daudz un par to arī prieks. :)

(2 kg | put the weights into my little heart)

Comments:


From:[info]vele
Date:5. Decembris 2008 - 09:50
(Link)
oho - man tikko likās ka man acis pareizi nerāda... kas par brīnumiem?
[User Picture]
From:[info]wraa
Date:5. Decembris 2008 - 13:28
(Link)
eh, zini.. visa iedvesma un apgarotība izplēnēja kamēr lasīju un izrakstīju citātus; kad bija jāķeras pie īstenās rakstīšanas, prāts jau atkal bija pārakmeņojies. un tā es mocījos līdz pusčetriem no rīta un tagad esmu kaut kāds pusaizmidzis, trīcošs un sarāvies kāmis. un vēl ar kofeīna sajūtu iekšās. :/ bet labi, ir piegdienaaah.. es varēšu gulēt. :)

> Go to Top
Sviesta Ciba