heaven knows i'm miserable now -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi
> ♫ = ♥

Marts 25., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:29
un vispār laika gājums ir riebīgs: Morisejs no slaidā un dzīvelīgā narcišu zēna ir pārtapis par dejojošu ledusskapi (ar ledusskapja graciozitāti).

(8 kg | put the weights into my little heart)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kernel
Date:25. Marts 2008 - 22:56
(Link)
tas tiesa.
starp citu, operahouse johnny man ļoti atgādina moriseju jaunībā.
[User Picture]
From:[info]wraa
Date:25. Marts 2008 - 23:51
(Link)
abiem ir vienlīdz izteiksmīgas uzacis! :D

man tev ir tāds jautājums - vai amazon.com.uk un Anglijas grāmatnīcās grāmatu cenas atšķiras?
[User Picture]
From:[info]kernel
Date:26. Marts 2008 - 00:46
(Link)
lietotai grāmatai amazonē ir zemāka cena pavisam noteikti. jaunai grāmatai principā tāda pati. vispār jau amazonē var redzēt, kāda cena ir veikalā. vismaz agrāk filmām to novēroju. tagad neesmu skatījusies. tur nelielas izmaiņas ieviestas.

pirms kādiem diviem mēnešiem šeit grāmatu veikala mūzikas nodaļas plauktā meklēju grāmatu par the doors, bet vispirms pamanīju grāmatu par moriseju. uzreiz iedomājos par tevi. pat bija vēlēšanās tev viņu uzdāvināt, bet nebija tāds prieks pa kabatai itin nemaz.
[User Picture]
From:[info]wraa
Date:26. Marts 2008 - 10:25
(Link)
aw :) varbūt tagad Tu man arī varētu palīdzēt - es jau kopš rudens vēlos nopirkt amazonē dažas grāmatas, un tikai tagad tās ir atguvušās pēc lielās Ziemassvētku izpirkšanas (viena gan vēl vēsta 'Usually dispatched within 5 to 8 days'). Un šipings uz Latviju un pa Angliju tiešām atšķirās ne pa jokam. varbūt kaut kā var sarunāt to sūtīšanu caur Tevi?
[User Picture]
From:[info]kernel
Date:26. Marts 2008 - 11:19
(Link)
droši varētu. man tad ir jānoskaidro, cik apmēram maksā sūtīšana, jo grāmatas sūtījusi vēl neesmu un baidos, ka tas varētu iznākt tikpat dārgi.
vēl varu piedāvāt tādu variantu, ka, ja vēl paciesties vari līdz maija beigām un pasta izdevumi no dandī līdz latvijai izrādīsies dārgi sūtot grāmatas, tad tās aizvestu tev un atdotu personīgi. tas būtu vislētākais variants, tikai ilgi jāgaida.
[User Picture]
From:[info]wraa
Date:27. Marts 2008 - 00:03
(Link)
Noskaidro gan. Bet ja tiešām dārgi, tad var jau arī to lēto variantu - ja esmu gaidījusi kopš rudens, varēšu vēl pagaidīt.
[User Picture]
From:[info]kernel
Date:26. Marts 2008 - 00:52
(Link)
tikko apskatījos. laikam tomēr ir lētāk. viena grāmata, kuru man vajadzētu iegādāties, amazonē ir par 7 mārciņām lētāka kā veikalā (jauna).
From:[info]aluka
Date:28. Marts 2008 - 23:58
(Link)
Ļoti smējos, paldies. : )

> Go to Top
Sviesta Ciba