Neprātīgā saprāta balss - Komentāri
( Read Comments )
TimeText
15:42

[info]windrider

[Link]

Šodien ir mana kārta strādāt klātienē. Vecrīgā vienīgās dzīvās dvēseles ir dažādi celtnieki/remontstrādnieki un lērums Bolt/Wolt kurjeru visos iespējamajos transportlīdzekļos. Tie nedaudzie ļauži, kas izskatās pēc kādu iestāžu darbiniekiem, tramīgi spiežas pie māju sienām, it kā baidītos, ka kāds viņiem nepārmet klātienes esamību darba vietā.
Visā šajā posta ainā patīkami iepriecina krogs ''Vecmeita ar kaķi'' Pils laukumā. Laikā, kad visas populārākās darbaļaužu ēstuves aizvērušās viena pēc otras, vecmeita spītīgi turpina darboties un priecēt ar siltām pusdienām. Šajā krogā pēc ~ 15 gadu pārtraukuma atkal iegriezos šī gada sākumā un kopš tā laika pusdienas ņemu no turienes.
Pieņemu, ka tas ir stratēģisks biznesa aprēķins, par katru cenu turēties virs ūdens, kamēr visi konkurenti atbirst dabīgā ceļā un tad uz kādu laiku kļūt par budžeta klases ēdināšanas monopolistu Vecrīgā. Attiecībā uz mani nostrādāja, līdz janvārim gāju citur, pēc tam vairs citur nebija kur. Tad arī viņi sāka aktīvi FB reklamēties.
Reply:
 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba