Neprātīgā saprāta balss - Komentāri
( Read Comments )
TimeText
11:57

[info]windrider

[Link]

Vakardienas saulainajā pēcpusdienā ventilējot plaušas Šampēterī sanāca ielūrēt vienas otras mājiņas pagalmā. Tur, par spīti mērim, viss notiek. Šašliks, aliņš, regejs un dārza darbi.

Bet ja nopietni, tad jāpiekrīt tiem, kas uzskata, ka pēc šīs krīzes pasaule būs savādāka. Jautājums tikai vai labāka vai sliktāka. Kādu laiku jau tiek runāts par liberālās demokrātijas krīzi un pašreizējie procesi to lielā mērā apstiprina.
Par pasauli nezinu, bet Eiropa sevišķi labi neizskatās. Pandēmijas ietekmē visa Eiropas vienotība ir izrādījusies tikai tukša skaņa. Katrs par sevi, katrs glābjas kā māk. Arī demokrātijas un cilvēktiesību ievērošana līdz pēdējam brīdim izklausās cēli, bet šoreiz nenāk par labu. Epidēmiju var apkarot nevis ar lūgumiem vai acinājumiem, bet ar pavēlēm un rīkojumiem. Galu galā tā ir viena no ārkārtas stāvokļa priekšrocībām. Vienkāršotas procedūras, saīsināta komandķēde un plašākas pilnvaras atbildīgajiem dienestiem. Paļauties uz līdzcilvēku godaprātu un apzinīgumu kopumā diezgan nihilistiskajā Latvijas sabiedrībā ir bīstami.
Reply:
 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba