Neprātīgā saprāta balss - Komentāri
( Read Comments )
TimeText
21:28

[info]windrider

[Link]

Šodien gandrīz nokritu no krēsla. Mans pamatskolas klasesbiedrs, ko neesmu redzējis kādus gadus četrus, šodien sejas grāmatā atrakstīja un griezās pie manis kā vēstures un arheoloģijas speciālista, un jautāja vai varu palīdzēt viņam atrast nogrimušu vācu Tīģertanku...
Mani māc nelielas bažas par to, ka savā atbildē, iespējams, biju pārāk skarbs un pārāk atklāti viņu vilku uz zoba.
Apnikuši šitie pustrakie kara trofeju racēji. Vispirms jau Tīģertankus saražoja tik maz, ka praktiski visu tanku liktenis ir labi zināms, izņemot 1-2 eksemplārus. Un šos nabaga tankus tad arī visa Austrumeiropa meklē kā aptrakusi un fanātiski tic, ka viņi guļ kādā purvā. Un otrkārt, ja saliktu kopā visas, Latvijas racēju vidū, klīstošās leģendas par nogrimušiem Tīģeriem, tad sanāktu, ka vienā Latvijā vien ir nogrimusi visa ''Grossdeutschland'' tanku divīzija. Vienmēr atrodas kāds traks onkulis kurš to bērnībā ir redzējis pats savām acīm un zin par purviem kur vēl nesen stobrs no dūņām rēgojies.

Vienvārdsakot laikam sagrāvu čalim visas fantāzijas, bet labāk būtu kaut vai to pašu vikipēdiju pastudējis pirms ticētu visādiem sviestiem.
Reply:
 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba