Neprātīgā saprāta balss - Komentāri
( Read Comments )
TimeText
23:29

[info]windrider

[Link]

Aizgājušās nedēļas lieti un aukstums kā arī nepārdomātā apģērba izvēle ir panākušas to, ka brīvdienās nosēdēju mājās ārstējot briesmīgu saaukstēšanos. Krīze ir pāri, dzīvošu, bet iesnas joprojām ir un reizēm uznāk tāds klepus, ka plaušas lec ārā.

Savukārt ceturtdien biju uz mūziklu ''Marlēna'' Dailes teātrī. Priekšpēdējā izrāde pārpildītā zālē. Pirmo reizi sēdēju pēdējā rindā. Nelielā lomā tur bija arī mana īslaicīgā pamatskolas klasesbiedrene, kas tagad, izrādās, ir aktrise.
Pati izrāde bija ļoti o.k. Rēzijai Kalniņai lieliski izdevās iejusties pirmās starptautiskās seksbumbas un kinozvaigznes Marlēnas Dītrihas tēlā. Viņu redzot tolaik džeki čurāja karstu gan Eiropā, gan ASV un jāatzīst, ka pilnā kabarē ekipējumā Rēzija nebūt nav sliktāka. Labi sanāca parādīt, ka par spīti neskaitāmajām mīlas dēkām, itkā plašajam draugu pulkam, mūžā nogalē tāpat neiztrūkstoša ir lielu zvaigžņu vientulība, nostaļģiska dzīvošana pagātnes slavā un nespēja atrast kopīgu valodu ar saviem tuvākajiem cilvēkiem.

Bija vesela rinda pazīstamu aktieru: jau minētā Rēzija, Ķesteris, Skrastiņš un pats Raimonds Pauls uz skatuves pie klavierēm. Jā, vienīgi man nepatika Skrastiņa atveidotais Remarks. Pārāk salkans un raudulīgs. Respektīvi pārāk daudz romantiķa un pārāk maz ciniķa. Remarkam, manuprāt, šīs abas lietas bija perfektā līdzsvarā.
Reply:
 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba