Neprātīgā saprāta balss - Komentāri
( Read Comments )
TimeText
17:31

[info]windrider

[Link]

Piektdienas lielajā ballītē ar nozares kolēģiem no visas Latvijas sanāca drusku pāršaut pār strīpu. Itkā ļoti labi zinu, ko drīkst un ko nedrīkst jaukt kopā un tik un tā reizēm apzināti to ignorēju... Bet kopumā jau bija labs pasākums ar miljons paziņām un kursa biedru baru.
Pēc vairāku mēnešu pārtraukuma satiku arī Viņu. Nolīdām ezermalā, drusku parunājāmies un saplānojām dažus kopīgus pasākumus atvaļinājumam. Redzēs, kas tur sanāks.
Pēc tā visa bija iespēja doties uz Grobiņu, bet tā vietā aizdevos pretējā virzienā uz savu piejūru. Varbūt, ka tā bija kļūda, jo trešdien gaidāms gan pirmais eksāmens, gan arī jānodod Heidegera konspekts, bet nu lai jau. Jūras gaiss uzlādē.

Starp citu, šajās brīvdienās, manā īpašumā nonāca ģitāra, kas, iespējams, piederējusi nelaiķa dzejniekam Kunnossam. Tai jau ir kultūrvēsturiska vērtība un pamatīga bohēmas aura, viscaur nolīmēta ar atmodas laika uzlīmēm. Var redzēt, ka daudz cietusi, vienā sānā salīmēta plaisa un divas trūkstošas stīgas. Jānopērk trūkstošās stīgas, jāiznes kādam speciālistam lai noskaņo un varēs mācīties.
Reply:
 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba