Neprātīgā saprāta balss - Komentāri
( Read Comments )
TimeText
13:08
[info]lidzhons

[Link]

Es vairs nelasu, ko LV internetos raksta par Grieķijas krīzi. Ok, saprotu, ka komentārus pie rakstiem jēga lasīt ir 0, bet paši raksti...labāk žurnālisti vispār nebūtu rakstījuši, ja nav sajēgas par ko runā!
Un kā vsp kāds var iedomāties par kaut kādu mugurkaulu un nacionālo stāju, lol, kam grieķiem tagad tas referendums vajadzīgs?! Protams, ja viņš notiks, tad rezultātu nav grūti paredzēt, bet šāds referendums nāk daudz par vēlu un viss mugurkauls un nacionālā stāja ir tik vien, cik Papandreou personīgais labums no ASV puses (kā zināms, ne viņš audzis, ne dzīvojis Grieķijā un vēl jo mazāk jebkad ir aizstāvējis grieķu valsts intereses, sekojot sava tēva un vectēva piemēram).

Vsp nesaku, ka grieķi ir kaut kāda tīrās sirdsapziņas tauta, bet cmon, kaut kā izskatās, ka cilvēkiem neaiziet, ka arī te lēmumus pieņem valdība, ne tauta, kā arī valdība beigās nelemj tautas labā, bet personīgos nolūkos. Kā visur. Un sabalsot tā, lai visu tautu novestu bankrotā, māk visi, paralēli liekot likmes par Grieķijas bankrotu :D Vienīga atšķirība ir tā, ka grieķi protestē un tie protesti vienā brīdī nebūs tikai provokatoru mestie molotovi un policijas asaru gāze, bet nu lai jau valdība vēl paspēlējas...būs interesanti paskatīties.
Reply:
 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba