Neprātīgā saprāta balss - Komentāri
( Read Comments )
TimeText
12:20
[info]windrider

[Link]

Miroņu māja
Tātad noskatījos to filmu! Nu ir redzētas arī briesmīgākas šausmenes, bet šī noteitki nav no tām sliktākajām. Sižets gan tipiski amerikānisks par četriem jauniešiem kas brauc meklēt piedzīvojumus una atrod arī. Iztika bez parastā happy end, jo visi beigās bija beigti un to sadistisko ģimenīti tā arī neviens neiztraucēja. Rob Zombie sķiet ir ekranizējis pats savus nakts murgus un tumšākās fantāzijas, iekļaujot arī zināmu pamācību, proti nav ko līst kur nevajag. Neiztika ar bez dažām filosofiskām frāzēm, piemēram galvenā sliktā frāze nabaga meitenei upurim:'' Jūs cilvēki esat kā trusīši, visu laiku kaut kur skrienat, bet tā arī neko nesasniedzat''.
Bet tā galvenā sliktā tēva sadista tēls gan bija visai kolorīts, ar gariem gaiši blondiem matiem. It īpaši nakts epizodē kur šis tēloja mācītāju, ar kārtīgu blekeru fosforicējošu corpse paintu atgadīnāju kārtīgu Norvēģu sātanistu.

Vispār jau nekādas šausmīgas mākslinieciskas vērtības filmai nav, interesanta izklaide žanra cienītājiem. Pats labprātāk skatos nedaudz nopietnākas filmas ar dziļāku jēgu. Kaut gan varbūt, ka arī šeit bija kaut kāda jēga vienkārši es biju paŗāk stulbs, lai to pamanītu!
Reply:
 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba