03 August 2010 @ 06:25 pm
Pozitīvi  
Ir labi, ka es šeit rakstu, jo, palasot iepriekšējos ierakstus, varu mierīgi secināt, ka man ir labāk un es esmu depresīvs idiots.
 
 
( Post a new comment )
[info]viskija_makonis on August 9th, 2010 - 10:05 pm
Ha. Kad es pārlasu savus rakstus man ir tieši tāda pati doma galvā.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]whisky_train on August 13th, 2010 - 08:09 pm
Cibas terapija.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]viskija_makonis on August 17th, 2010 - 08:26 pm
Kad pārlasi savus ierakstus, tad liekas, ka esi viens no depresīvākajiem cilvēkiem pasaulē. Lai gan, tajā mirklī, žults ir vienkārši pilna un Tu to izliec kaut kur. Un ,šajā gadījumā visi, negatīvie fluīdi tiek par prieku sviesta cibai. Cik ļoti cilvēkiem tomēr patīk sevi pažēlot un ļaut, lai cilvēki palasa Tavu sāpi. :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]whisky_train on August 19th, 2010 - 01:34 pm
Nav jāmaksā psihoterapeitam:D Bet es pēdējā laikā vispār kaut ko izsaku vienīgi šeit un tas sāk šķist par maz, pārāk daudz sakrājas. Tiešas sarunas arī ir ļoti noderīgas. It kā jau tā savstarpējā pačīkstēšana kaut ko atvieglo. Šobrīd šķiet, ka viss iekrājas un padara mani noslēgtāku, par daudz. Sajūta, ka sākšu līdzināties cilvēkiem, kuriem diendienā eju garām, nocietinājumi redzami viņu sejās, apauguši ar dzīves rētaudiem.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]viskija_makonis on August 30th, 2010 - 12:19 am
Jā, man arī ir problēmas līdz galam atklāties apkārtējiem cilvēkiem.Bet kaut kā pēdējā laikā cenšos mācīties palaist visu tā viegli vaļā.Bet nav viegli,man tomēr nepatīk sevi nolikt kā atvērtu grāmatu citiem, kurā var ieskatīties jebkura radība.Paturēt visu ar nav labi, bet draugi saka, ka es ļoti daudz ko norījot sevī.Ej nu sazin, tas viss ir koks ar diviem galiem.

(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]whisky_train on February 21st, 2011 - 03:12 pm
Koks ar zariem, kas baksta acīs.
(Reply) (Parent) (Link)