[info]water_nymph wrote
on December 10th, 2010 at 10:59 pm

69. Rokamies, brienam, uzvelkam vilnas zeķes, iedzeram tēju un atkal rokam...

Uh, atkal jau mana pirmā doma ir - nedēļa galā. Rīt gan vēl ir koncerts ar "Vanemu", piedevām mans pirmais īstais, un uz pagājušo mēģi es nebiju, bet tas vienalga ir ikdienišķi, salīdzinot ar dzīvi kopā ar jukušajiem domeniekiem. It kā jau nekas, bet tomēr visu laiku kaut kur skrienu, kaut ko tizlojos, kaut ko stresoju, besos, un tā tās nedēļas klupšus krišus nemanot aizskrien.
šonedēļ bijusi gan Laimas izvadīšana no jaukās bērnības, gan visādas ieskaites un atzīmes, gan puteņi, ko līdz šodienai vēroju tikai pa logu, gan vēl viskaukas, bet vienalga visu laiku ir sajūta, ka nekas nenotiek un ka man ir tāda maza, pelēka dzīvīte. Ar galvu jau gan saprotu, ka patiesībā esmu notikumos līdz ausīm un man apkārt ir čupa lielisku cilvēku, bet es tikai kaut kā kārpos un čakarējos un vispār neizmantoju iespējas - nē, nē, es neiešu - jāmācās, jāpaguļ, jāpaēd, netikšu laikā uz kojām atpakaļ, neaicināšu, jo negribu uzbāzties... un tā tas laiks paiet, kaut kā vienkārši izdzīvojot. Brīnums, ka man vispār ir draugi, ja es pēdējos gados vispār neko nedaru, nekur nepiedalos, neko neorganizēju, neko nevaru sarunāt, man vispār nav ārpusskolas aktivitāšu. Bet no pieredzes zinu, ka bezjēdzīga sevis nolikšana ar mērķi, lai kāds papaijātu galviņu un nomierinātu, ir tiešām bezjēdzīga. Un tomēr dusmojos uz sevi.
Nākamā nedēļa pilna ar kora papildmēģinājumiem, otrdien skolas Z-svētku koncerts, kaut kad jānoliek arī solo un klavieru ieskaites. Neizklausās paŗāk jauki, ja godīgi.
Nu ko, tikai turpinām rakties, kārpīties, brist kaut kur, nezin, kur, un eksistēt.

(Read Comments)
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous and non-friend posting. You may post here if water_nymph lists you as a friend.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.

February 2011

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Powered by Sviesta Ciba