[info]water_nymph wrote
on October 13th, 2010 at 04:55 pm

41.

Nu tā, Erīša vairs nav. Tas ir, nav šeit, viņš ir prom. Teica jau, ka paliek par starptautisko projektu vadītāju, ka nekur nepazudīs, ka pavisam neaizies un ka ar veselības stāvokli ar nav problēmu... bet oficiāli vai ne, bet direktors viņš vairs nav, un kaut kā to cilvēku vispār trūkst arvien vairāk... Ir cilvēki, nav cilvēku. Tik vienkārši. Privātīpašnieciskums galina nost, taču ir lietas, ko pat negrasos pieņemt ne ar sirdi, ne ar prātu. Negribas sākt to klāt nepielaišanas politiku, bet šķiet, ka citādi nemācēšu.
Sportā apdaudzīju ne tikai galvu, bet arī brilles, kopumā biju šaušalīgi aizkaitināta. Diriģēšanā arī ar spēlēšanu nekas neiet uz priekšu, lai arī vakar abus savus gabaliņus mācījos vairāk nekā stundu. Ar pašu tā saucamo diriģēšanu jeb roku vicināšanu, kur turpretim gandrīz neko nedaru, viss štokos. Angļu valodas kontroldarbs, domāju, būs normāls, kāds septiņi varbūt. Rīt bioloģijas kontroldarbs un divas stundas pie Lienītes - laime pilnīga. Klavieru skolotājai saslimusi meita, tāpēc man stundas nenotiek. Neprotu pati neko iemācīties, nezinu, kā nolikšu ieskaiti, bet nu gan jau kaut kā.
Dzīve iet uz priekšu, laiks arī kaut kā, vēl pusotra nedēļa līdz lielākai atpūtai nekā parasti. Tāpēc jāatdod dators cilvēkam, kam tas pieder, un jāiet mācīties solfedžo.

(Read Comments)
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous and non-friend posting. You may post here if water_nymph lists you as a friend.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.

February 2011

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Powered by Sviesta Ciba