***

2007.7.11. | 12:14

dievs tomeer ir. bet vinsh ir jociigs. es meeginaaju pabeigt to prezentaaciju vilcienaa. saiisinaaju liidz peedeejam, kaut cik jeedziigi savienoju. ierados 10 min par veelu, nepaspeejusi izprinteet sakaamo. bet tas jau bija vienalga - shkiet, zinu jau no galvas visu neiraalaa darvinisma teoriju un varu piekopt geshtaltisku shamanismu pa vakariem...
ierados prezentaacijas telpaa... viss tumshs. stuurii kaajas sakrustojusi seezh Ayumi un pljurkst pa telefonu, kam piekaarti vismaz 30 dazhaadi zelta baarkstulji. vina pasmaida un saka: piedod, ka Tev aizmirsu piezvaniit. shodien visi profesori citaa seminaaraa, muuseejais paarcelts uz nedeelju.. nu, i k chortu!

leave a comment [8]


***

2007.7.11. | 16:50

apalači

leave a comment [13]


***

2007.7.11. | 16:57

šodien redzēju japāni albīnu. tik jocīgi - atkal padomāju par dieviņu - ka noskaudis šim piemest kaut mazliet pigmentiņa. viņš bija tik balts, ka varētu pat nepamanīt pie flīžu sienas.

leave a comment [14]


***

2007.7.11. | 18:04

nākot no stacijas, nolēmu aizmīties līdz picērijai. atklāju, ka viena tāda rajonā ir. turklāt kur tas laiks, kad pēdējo reizi ēdu sieru biezā slānī ar tomātiem.. taču kā gadījās, kā ne - uz viena stūra, ar plēvi pārsegtu, izmestu bezmaz uz ielas starp mangām un plikām pakaļām, ieraudzīju Skorsēzes "after hours", sirds sažmiedzās un nācās paņemt.
un šodien palikt bez tomātiem un siera, bet uz rīsiem un sojas. vēlāk gan iedomājos, ka varēju taču paņemt abus - gan dvd, gan picu. bet kaut ko laikam tā taizemes Šavaroma man būs pielipinājusi no savas neieslīgšanas pārmērībās. protams, radikāls budists nebūtu ņēmis arī filmu.

leave a comment [12]


***

2007.7.11. | 19:50

kaut kas nav labi. notiek kaut kas no manis neatkariigs. it kaa izraadiitos man peekshni dviinis un es shobriid vinam buutu piesleegusies. vai arī kāda šķībacainā dura pagatavojusi manu lellīti?

leave a comment