***

2007.1.20. | 01:48

maika beibe saka, ka es esmu citplanētietis; to man saka maiks par sevi un par viņu, jo nevar jau saprast, ko viņa saka, izņemot tad, kad pierāpo pie letes un prasa - "tell me, i am dumb?"

leave a comment


tipa vacances dans le coma

2007.1.20. | 07:54

maiks viņš ir moduļa rezidents, bet patiešām sakarīgs tips; sarunājām satikties iekš FlowerBlossom rave, bet bitch_less, jo tā dāma, kas uz pusi īsāka un vecāka par viņu, varbūt šī arī ir pati kamasutra-san, bet nu tik uzmācīga un stulba-godavārds: "AM I DUMB? AM I DUMB?" auro pa visu zāli. bet nu nejau viņa vienīgā - viesim arī iestājās kultūršoks no rīta ar blīkšķi - viņš smējās, vārtījās pa zemi, ka nevarēja nekā noklusināt, un atelšoties tikai atkārtoja: "es neko nesaprotu, bet nu tā per, tā per". lejā skan pilllnīgs kosmoss:) vienbrīd likās, ka visi ir kalifornieši, kaut patiesībā to nebija vairāk par trīs, turklāt otri bija briti (Charles Webster un Ian O'Brien). dialogi jau liecināja par to stadiju, kurā citreiz hoteļa numuriņā tiek celts štābiņš no otrādies sagrieztām gultām ar baseinu viducī. - i am not japaneeze, i am kirgeeze. bet tad vienā mirklī sajuka ar sapņojamo daļu laikam: Watanabe un Naka-o tiešām tur bija, bet Kr.Le_Koks un Bez4Pieci šķiet, ka no citas pasaules tomēr? user_rēgi.. likās tik reāli: atceros, sadalījām ielūgumus uz Wombu un sasēdāmies pa takšiem. bet ar kuru reizi mājās nokļuvām? pārbaudīju cibā ieraksts ir ap 2iem pēc LV nakts, nozīme - 9os bijām mājā un liekas pie pilnas saprašanas.
šovakar jau izklāts paklājiņš trīsos klubos.. ai, nu lai iet ar kā pēdējais vīkends, pat ja pēctam būs līdz 3dienai jāgrauž koki, i mean - tie ar kuriem no zupas velk nūdeles.

leave a comment


***

2007.1.20. | 10:58

negribējās gan piesārņot savu žurčiku ar kaku jociņiem, bet ja nu gadienā kāds vēl nav redzējis dziesmu par dzimteni - http://www.youtube.com/watch?v=dWHguHT6TIo&eurl

leave a comment


***

2007.1.20. | 12:10

sakrāšu naudas un nopirkšu savam galmam visus simpātiskos spēlētājus.

leave a comment