klik mī! - [entries|archive|friends|userinfo]
virginia_bitch

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 17th, 2007|02:01 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
pasēžot zem liepu lapām, aplipu. aplipu ar liepu (- ļipu) ļipām. notecēja medus gar zandelēm un ceļiem. un vēl vairāk medus izlēju stāstot par to, kā nav. lipīga, tagad kā kožļeni virpinu nost no viegli saskrāpētiem delmiem. labi, ka paspēju laikā notīties. laikā?...
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:August 17th, 2007 - 12:19 pm

laikam t...elpā

(Link)
hei, labrīt! es rakstu Tedam vēstuli ar savu jauno kaligrāfisko dāvanu. viņš tagad laikam ir ŠriLankā, ja? Tu nevēlies braukt mums līdzi uz Sunkuriem? nedēļas nogale pie jūras, pilns mežs ar sēnēm un vilkaušiem. rīga nekur neaizbēgs. divas stundas pārdomām, labi? :)
[User Picture]
From:[info]virginia_bitch
Date:August 17th, 2007 - 12:22 pm

Re: laikam t...elpā

(Link)
es vēlētos, bet man ir jau norezervēts vīkends. man te tagad bērni brauc un draugi un tā. bet piedāvājums kruts. būtu es tuvāk sunkuriem, piebrauktu rīt uz velosipēda..
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:August 17th, 2007 - 12:33 pm

Re: laikam t...elpā

(Link)
es ceru, ka bērni un draugi kaut par desmito tiesu novērtēs Tavu uzupurēšanos - tai galā briest briesmīgi labas dienas. rīt jau arī vēl kāds brauks, var paķert Tevi ciešsaistē :)
klau, varbūt nākamnedēļ's nogali uz mūsu jūrmalu? mēs, visticamāk, brauksim; tikai vēl nav skaidrs, vai tā būs atpūta vai aktīvā atpūta. bet tur jau tāpat brīv (ne)darīt, ko (ne)grib. vienīgi ēst jānāk, kad sauc. hmm, tikko iedomājos, ka neviens nekad nav saukts. smaržas auro manā vietā.
davaj, čau. foršu wīkendu. ar prieku un ar mieru, dooo
[User Picture]
From:[info]virginia_bitch
Date:August 17th, 2007 - 01:05 pm

Re: laikam t...elpā

(Link)
nu, jaa. tas jau izklausaas reaalaak par to naakamo. kai Jums arii shitas viikends kruta.