klik mī! - [entries|archive|friends|userinfo]
virginia_bitch

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 12th, 2007|07:24 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tokijā šogad karstākā vasara Tamami-san mūžā. kušanas temperatūras atzīme dienasgrāmatā. sajucis rīts ar krēslu - krēslu visās nozīmēs. putekšņu pārņemta pasaule, augusts - izej laukā dārzā laistīt petūnijas, rozes un lauztās sirdis, pārnāc purpura pirkstiem. prasa: asinis? paskaties. nobīsties. nē, ķeizarkroņi nobārstījuši pirkstu starpas. uz galda uzšķīries Māterilnks "Разум цветов". noskalo, bet nenoskalojas. atplēsts, nobārstīts postimpresionisms. pirkstu cirkšņi, ziedputekšņu iecirkšņi. cirkuļi, rimbuļi. melni un sarkani. divas Petrarka Lauras alerģiski šķauda un ber pārpārēm bōrskābi uz novusa galda. tad katrs izvelk pa vilku vālei un vālē pa rimbuļiem - tiem, kas krīt plakstiņos, kad vasaras dienā apgulies uz muguras aiztaisītām acīm. tie grupējas pa galdiņu. galdiņa spēles. spēļu galdiņš. spēļu gabaliņš.
nosiekalotu muti. nosvīdušiem pleciem. Tamami-san saka, ka japāņiem tas ir par karstu. 70 % gaisa mitrums. 39 grādi ēnā. melns lietussargs rada tumšāku ēnu. uzvelc cimdus, lai neapdedzinātu delnas un delmus.
tikko dušā no manis izlidoja naktstauriņš un uz reiz samirka. es domāju nomira - ūdens noskaloja no spārniem visu putekšņu talku. bet nē - vēl guļ uz malas un elpo. viņš tur guļ saņurcītiem spārniem, saburzītos palagos, nosvīdis slapš.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:August 12th, 2007 - 03:49 pm
(Link)
kad viņa beidzot nogrims?
[User Picture]
From:[info]virginia_bitch
Date:August 12th, 2007 - 03:51 pm
(Link)
viņa grimst ar gaismas ātrumu.