17 Maijs 2009 @ 22:00
 
šodiena bija patīkama. pēc negulētas/nodežūrētas nakts tika saorganizēts atomobīlis no nomas un kopā ar Somu kolēģiem aizbraukts uz Talsu ralliju! ieestas vakariņas Kuldīgas "Pagrabiņā" un ar to pašu noīrēto A4 S lainu atkosts atpakaļ uz Liepāju. Nogurums ir daudzas fāzes tālāk par "patīkams nogurums"
iespējams arlabunakti. tik pat labi iespējams, ka otrs, nu jau par pēcdežūras tradīciju kļuvušais, Užavnieks paspēs ieskriet rīklē pirms tikšu līdz savam matracim.
Jā, man pēc 5 mēnešu dzīves savā īrētajā dzīvoklī vēljoprojām nav daudz mēbeļu. Bet ir matracis uz grīdas (tā kā vienmēr esmu gribējis) un tiek krāta nauda ādas dīvānam, visticamāk, lietotam.
Somi teica, ka viņiem šodiena arī patika. Iemācija arī salveškuģīti taisīt - tagad esmu īsts Naval officer pēc viņu mērauklas. un viens no viņiem skatīdamies uz Piebalgas alus kausa paliknīša nosmīkņāja, ka saistībā ar šo viņš esot pieļāvis vienu no savas dzīves ievērojamākajām kļūdām - esot komandējumā un dzerot vienu no pēdējiem aliņiem nolēmis, ka ir laba ideja uzrakstīt sievai pastkartīti uz alus paliknīša. to arī izdarījis. visi trīs smējāmies.
 
 
ausīs skan: guns n