vilibaldis domā - darbs
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Subject:darbs
Time:09:57
Un vispār es saprotu, kālab mani tik ļoti kaitina studentu nevēlēšanās pašiem kaut ko saprast, atrisināt, sameklēt, nu kaut vai pašam aiziet līdz grāmatu plauktam utt., dodiet mums visu jau sažļembātu un vēlams uz palātes. Man nekad nav bijis iespēju atļauties kaut ko nesaprast, neizdarīt pašai, paņemt pa vieglo utt., uzreiz dzīve iemin zemē ar tādu sparu, ka tik turies. Karma kaut kāda nepareiza.
comments: ir doma Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]jojo
Link:(Link)
Time:10:41
aha.

kādreiz drausmīgi apskaudu vienu savu meitēnu pazīstamu, viņa smukiņa tāda un viss viņai pa gaišo ielas pusi, pa vieglo likās - kamēr atjēdzos un sapratu, ka nav ko skaust, ja es neredzu, tad tas nenozīmē, ka viņai viss rozēm kaisīts, vienk. viņa kaut kā māk to savu nekaisīto ņemt viegli - talants tāds. un nekas, objektīvi ņemot, viņai pa vieglo nebija, draugs nositās, palika viena ar mazu bēbi dzīvot tālāk - voobšem, tik pa smago, ka daudzi pēc tā nepieceltos.
(Reply to this) (Thread)


[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:12:13
Nē, nu protams, ka katram sava garoza dzīvē.
Bet te pat vairāk ne par to, drīzāk par nevēlēšanos piecelt pakaļu no beņķa un pastiept roku grāmatplaukta virzienā. Kad atnāk ar telefonā fragmentāri nofotogrāfētu tekstu un prasa to atrast orģinālā... a kas es faķīrs?
(Reply to this) (Parent)

vilibaldis domā - darbs
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.