vilibaldis domā -
|
| ||||
vakar blond tik gardi rakstīja, ka pārvarēju sevi, aizdevos uz tirgu un iepirku karpu. būs visu vakaru ar ko ņemties. | ||||
comments: ir doma |
| ||||||
Vari palasīt pie Džeinas manus tipus, -bet varbūt tev ir kaut kādi savi? Ko es vēl nezinu? (man šogad tā galerta būs baigi daudz un ienāca prātā pamēģināt paeksperimentēt ar pārs bļodiņām - teiksim, vienai piešaut ingveru un citronzāli, bet vienai buljonu iekrāsot ar bieti - es zinu, tas izklausās šausmīgi) | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
es džeinas ierakstus neredzu :) es te eksprimentēju ar citrontimiānu. man šobrīd lielā dilemma - likt vai nelikt želatīnu, buljons novārijies ļoti maziņš, bet vai smuki sarecēs... | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
Nu, nomanas pieredzes zivs buljons tomēr nesarec, želatīns ir jāliek. | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
bet nu arī baigi jāuzmanas nepielikt par daudz.... eh. grūti. ciets galerts ir briesmīgs. es mēģinu taisīt tādu, lai viņš pa īstam sagalē tikai ledusskapī. kad ēd, tad viss tāds ļumīgs, trīcošs, ja ilgāk pastāv uz galda neēsts, tad gandrīz jau atlaižas. | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
| ||||||
pagājušonedēļ cepu svaigas zivis ar visām galvām, jūras asarus, laikam (sarkani ar ziliem punktiņiem) un aukstiem pārlēju pāri visu, kas palicis uz pannas, sarecēja ļoti ciets, tāds, ka naglas varēja dauzīt, bet, nu, zivs gan nebija pārlieta ar galertu, knapi spuras iemērktas. | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
nu, uz pannas, tā jau baigā esence. galertu tomēr es taisu tā, lai visu nosedz, bagātīgi. | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
vilibaldis domā -
|