vilibaldis domā -
|
| ||||
comments: ir doma |
| ||||||
bērzlapes + alksnenes novāra, tad sacep ar cauraudzīti + sīpolu + burkānu, aplej ar treknu lauku pienu un maķenīt pavāra, nu tur sāls, dilles utt. pēc garšas. Man garšo ļoti, kas cienājušies slavē un arī pārņēm tradīciju. Bet vispār recepte no Kurzemes vectantes. | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
ā aizmirsu kartupeļi vēl arī tai visā piederas. | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
| ||||||
jap, izklausās dīvaini, bet garšo labi :)) pieņemu ka sākotnēji zupu var īevārīt ūdenī un pienu pieliet tad kad jau pārējās lietas gatavas, lai nav tik mulsinoši. | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
vilibaldis domā -
|